1 de nov. 2012

ÚLTIMS "QUIN ESCRIPTOR ÉS?"

Un concurs d'aquests que duren un any sencer és una mica embolic i com que en aquesta època de l'any se'm gira força feina he decidit que aquest mes us poso els dos que em queden:
La número 11 és una escriptora catalana que li agrada molt escriure per a nens i adolescents. Ella mateixa ens diu que toca tecles blanques i negres amb la música i toca tecles quadrades amb les seves histories. 
Aquí la teniu, molt simpàtica amb un bon amic.
Amb el 12 i últim faré una cosa que no he fet amb cap altre. La foto és un trocet d'ell mateix i al costat una foto del seu fill amb l'esborrany del seu últim llibre. Aquest autor em té enganxada als seus llibres i enamorada dels seus protagonistes. 
No diré res més perquè considero que aquest és un d'aquells regalats!
Recordeu que NO podeu deixar les respostes als comentaris! (encara que que podeu deixar comentaris), envieu-les a: 
tumateix.llibres@gmail.com
ENCERTANTS 11:
Yáiza; Isabel R.; XeXu; McAbeu;
ENCERTANTS 12:
Isabel R.; XeXu; Yáiza; McAbeu; Magazine;


Pels que encara no els heu endevinat tots, us deixo el mes de Novembre per anar-ho intentant. Fins al dia 30, i després faré el repartiment de números pel sorteig (Intentaré fer-lo amb la loteria de Nadal). Feu una ullada a les pistes i totes les fotos: AQUÍ.

1 comentari:

McAbeu ha dit...

Farem doncs un últim esforç per trobar els darrers escriptors amagats. Bé, això d'esforç és un dir, que jo m'ho passo molt bé jugant a aquests jocs teus. :-))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...