21 d’abr. 2020

SANT JORDI 2020... (CONFINAT)

Aquest any la diada de Sant Jordi serà molt diferent, però el que està clar és que la humanitat es reinventa a cada segon, i durant el confinament que ha provocat el Coronavirus ho hem demostrat amb escreix.
No posaré la llista d'on signaré aquesta diada, seré a casa, és clar. Però si seguiu les meves xarxes aniré posant on em podreu veure i escoltar, perquè tot i estar quiets no estarem pas aturats.
Les xarxes, les entrevistes i presentacions en ràdio, directes a Instagram...
Una diada que entre tots farem que sigui també molt especial.

BON SANT JORDI!!

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Més que mirar per nosaltres i una festa generalment una mica descontrolada, aquest any toca ser solidaris amb el sector editorial i de les llibreries. Preservar Sant Jordi no té sentit si les llibreries no poden tenir la seva font d'ingressos principals, o les editorials vendre els seus productes més frescos, i ho dic així, de manera crua. Per tant, per mi la festa és el de menys, el que cal és que seguim comprant els llibres encara que no els puguem tenir ara mateix. Jo ja ho he fet.

jomateixa ha dit...

Això està clar. Però els que ens agrada llegir comprem llibres tot l'any (i no pocs), el problema és els que només compren llibres un dia l'any... Aquests potser pensaran: "Mira, aquest any m'ho estalvio".

Jo ja he fet la meva aportació també.

Eli Ramirez ha dit...

Molt d'acord amb tots dos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...