1 d’oct. 2019

INSTA RECOMANACIONS SETEMBRE

M'agraden molt les imatges, encara que no em considero una gran fotògrafa. Des de sempre he fet fotos i fotos de tot, i tinc un bon grapat d'àlbums. Potser per la por de l'oblit que em ve d'herència, potser perquè em sembla que encara que un dia deixi de recordar, mirant aquests àlbums se m'activarà en el subconscient una mena de plaer, un reconeixement de moments de felicitat.
Bé, al gra, m'agrada aprendre, canviar i divertir-me captant imatges. Així que he renovat una mica l'Instagram del bloc, alternant fotos del llibre amb fotos de vida, de postureig o si volem ser moderns, lifestyle. Dues imatges per llibre recomanat.
Segueixo recordant que són llibres que tinc a casa, però molts encara pendents de ser llegits. Les recomanacions amb coneixement de causa les trobareu sempre al bloc.

Cliqueu a les imatges per fer-les més grans














1 comentari:

Sergi ha dit...

M'agrada aquest nou estil. Persones llegint llibres, i els llibres en dues presentacions. No sé valorar si les fotos són objectivament bones, però que tens bones idees sí que t'ho puc dir. I a més així no ens fas venir tanta gana, encara que amb el gelat i les galetetes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...