5 de set. 2019

LAS VOCES DE CAROL de Clara Peñalver

Una escriptora famosa, Abril Zondervan, es trobada morta pel seu ajudant. En un principi sembla que s'ha suïcidat, però de seguida descobreixen que tot és una posada en escena. L'han assassinat i la inspectora Carol Medina serà l'encarregada de la investigació, amb un company amb qui no hauria volgut treballar per res, però a qui s'haurà d'anar acostumant.
La inspectora té un passat accidentat i viu dedicada a la seva feina de manera obsessiva. Gairebé no dorm i la seva dieta deixa molt que desitjar. La víctima tenia problemes psicològics a causa de les veus que escoltava, però feia temps que no es medicava perquè seguia l'exemple d'altres "escoltadors de veus", i vivia adaptant la seva complexitat al dia a dia, i a la literatura.
Els escenaris principals on es produeix la mort i la investigació estan situats a l'entorn de Màlaga, però l'autora també deixa entrar en el context els atemptats de Barcelona i l'alerta terrorista que provoca dèficit de personal entre altres coses.
Clara Peñalver ens presenta un thriller ben trenat, amb detalls molt documentats i treballats, sobretot quan parla de l'autòpsia i les particularitats de la investigació. Una novel·la ben escrita, on els factors psicològics que afecten als diferents personatges també tenen un protagonisme destacat, i on la curiositat ens fa avançar a bon ritme.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...