3 de set. 2019

INSTA RECOMANACIONS AGOST

De vegades volem fer tantes coses, que el temps se'ns menja i llavors les fem totes tan de pressa que perden l'essència que ens va motivar a fer-les.
Gaudir!
De vegades hem d'aturar-nos i reflexionar si encara estem gaudint o ens estem estressant, o totes dues coses. És inevitable una mica d'estrès si vols abastar molts projectes, però cal aturar-se i decidir la manera d'afrontar-los perquè puguis seguir gaudint de cada un, perquè puguis dedicar temps a fruir de la creació de tot el que forges o produeixes. 
Gaudir quan llegeixes, sense presses perquè s'acumulen els pendents. Gaudir quan escrius, sense presses, perquè ets tu qui has de dir quan està a punt perquè altres ho llegeixin. Gaudir quan crees una recomanació a Instagram, sense presses, perquè és un plaer crear una història amb imatges... i així amb totes les coses que tinc previstes i que aniré compartint aquí o al bloc personal:
No em vull rendir, només desaccelerar i buscar el plaer en tot el que desitjo fer.

Durant el mes d'agost he anat a ralentí i hi ha poques recomanacions. A partir de setembre, canvi d'estil!!









2 comentaris:

Sergi ha dit...

Al final haurem d'assumir que tanta resistència a deixar coses enrere no pot assumir-se si som aficionats a anar-nos carregant amb d'altres de més noves. Deixin sortir abans d'entrar, diuen. I no ho fem gens bé, ni tu ni jo.

jomateixa ha dit...

Però no hi ha manera de que deixem d'intentar-ho :DD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...