5 de febr. 2019

TE VERÉ ESTA NOCHE de Susana Rodríguez Lezaun

Aquest és el tercer llibre que té com a protagonista l'inspector Vázquez, "Sin retorno" i "Deudas del frío", són els anteriors.
A cada llibre hi trobem casos diferents, però com a totes les bones sèries, a la vida de l'inspector també hi ha successos molt interessants que ens enganxen tant com la trama de cada novel·la. Així que anirem seguint els dos fils argumentals amb interès, fins on ens portin...
¿Quins sentiments pot experimentar una mare quan es desperta al cotxe en mig d'un camp, l'últim que recorda és anar cap a casa amb tota la seva família, però al despertar, està sola?. Han desaparegut el seu marit i fills, i també la seva mare. Confusió, desesperació, pànic... Així arranca aquesta novel·la, i l'inspector Vázquez, que està en mig d'un terrible drama personal, es farà càrrec de la investigació.
Susana Rodríguez ens descriu els fets i els escenaris de manera impecable i ens mostra uns personatges propers, molt ben retratats, física i psicològicament.
Els moments en que seguim els camins que turmenten l'inspector, s'intercalen en la trama principal, però com el personatge i el que l'envolta és un dels encerts d'aquestes novel·les, no entorpeixen la lectura.
La autora sap gestionar els tempos, els moments de calma angoixants, la incertesa, i les situacions de tensió, que ens acceleren el cor. Sobretot quan patim per si arribaran a temps de trobar algú amb vida. M'ha semblat que s'allarga detallant els passos finals, quan ja sabem qui ha fet què i estem tan a prop de la resolució, però potser ho provoca la impaciència del lector per saber, per arribar al desenllaç.
Una novel·la intensa, on els capítols comencen pel número 10, i marquen un compte enrere que ens serveix per les dues trames, i ens guia amb un ritme d'acceleració vibrant.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...