24 de gen. 2019

THE OTHER READERS?

Després d'un any de descans, recuperem els jocs i ho fem amb la col·laboració dels nostres estimats àlter egos: The other readers. Vaig tenir alguns suggeriments o sol·licituds, perquè no limités els participants a Clicks, i hi deixés entrar també els Lego, i altres éssers similars... No voldria discriminar a ningú, però tampoc vull que la cosa es descontroli. 
Hi he estat pensant, i acceptaré els que no passin de la mida d'un Pin i Pon, que resulta que també en tinc una bona col·lecció. (és una prova, segueixo preferint els Clicks)



BASES:
  • Heu de fer una foto amb un "mini vosaltres" recomanant un llibre. Podeu veure'n alguns exemples de les altres edicions del joc AQUÍ.
  • Es poden recomanar llibres de qualsevol temàtica i idioma.
  • Podeu fer la foto on vulgueu. A Tarragona, a Roma, a Londres, a Amsterdam, a Alfés, a Palau-saverdera, a la platja, a la muntanya, al vostre poble, al vostre terrat, a la nevera... 
  • Hi haurà dos concursos:
Primer: Es podrà enviar una foto-recomanació, amb el vostre àlter ego recomanant un llibre. (heu d'explicar-me al correu, el títol del llibre i el lloc on està feta la foto)

Segon: Envieu una foto d'una representació mini, d'un dels personatges d'un llibre. (Heu d'explicar-me també, de quin personatge es tracta i anomenar el llibre on surt). No cal que sigui el vostre àlter ego, si en teniu un altre que s'assembli a un personatge.

  •  Podeu enviar un màxim de dos fotos per cada modalitat (tindreu un número per foto). Cada modalitat participarà en un dels premis:  
PREMI 1:

PREMI 2:


  • Les fotos s'han d'enviar a:  tumateix.llibres@gmail.com
  • Teniu temps fins al 6 d'abril de 2019. Després publicaré el repartiment de números i el 12 sortirà el guanyador del número del sorteig de l'Once (sense trampes).
  • Podeu participar des de qualsevol lloc del món, però l'adreça de rebuda del regal ha de ser a la península o Balears.
A final d'any donaré un (o més) premi a l'ORIGINALITAT. El guanyador sortirà de entre tots els participants en els jocs que s'aniran fent durant el 2019.

Si teniu algun dubte o suggeriment, ho deixeu als comentaris o al meu correu.

ESTIC IMPACIENT!!!!!!!


9 comentaris:

rits ha dit...

Bentornats premis!
Encara que estigui força desapareguda, vaig seguint la catosfera.
Mai he participat als the other readers perquè no trobava cap click que m'hi trobés (tampoc és que busqués molt, xò quan hi pensava a l'abacus, mai en trobo)... ara si ho obres, et pregunto si puc participar amb uns barrufets... si, ja sé, diràs, si no es reconeix amb cap click, com es pot representar amb un barrufet.... xò és que hi ha història.... al ppi de la relació que tinc ara, féiem molta conya amb els barrufets i per reis ens vam regalar un barrufet rondinaire i una barrufeta, i són dos ninotets que estan a les lleixes dels llibres custodinant-los,... hihihi, de manera que si que tenen una mica de significació personal i també amb els llibres.
Si em dius que són massa diferents i que seria part de desmadre, ho entendré i continuaré buscant un click :)

Petonets d'any nou, encara que ja sigui ben avançat gener!!

McAbeu ha dit...

En McPetit ja tenia ganes de deixar el calaix on "descansa" esperant que el tregui per fer-se fotos amb llibres així que la seva participació en el primer concurs ja la tens garantida.
I, si aconsegueixo convèncer-lo que s'ha de disfressar :-D, segurament també al segon.

Per part meva, m'alegro que després de l'any sabàtic tornin els teus concursos amb tota la força. Està molt bé jugar amb els llibres... i amb ninotets. :-))

jomateixa ha dit...

Gràcies Mc, em falta temps però ganes no, i en tenia moltes de tornar a jugar!!

Rits, cadascú es pot sentir reflectit en l'àlter ego que li sembli millor. Acceptaré els barrufets, sempre que siguin petitonets :D

Laura T. Marcel ha dit...

Bé!!! Bé per la tornada del tu concurs i bé per acceptar això dels barrufets. Jo també tinc una relació molt especial amb ells. A veure que fem! D'aquí a l'abril podem posar la màquina de pensar en mode ON i treure alguna cosa de profit.

Sergi ha dit...

El meu alter-ego personalitzat per una ja ex-companya de feina m'acompanya sempre a tot arreu on vaig, així que ja tinc les fotos preparades per més concursos que facis, muahahaha! Ara bé, això del personatge personalitzat ja se m'escapa... jo t'envio les fotos i ja decidiràs. Que bé que tornin els jocs, fa molta il·lu!

rits ha dit...

Genial! Moltes gràcies!

Pons ha dit...

Quan acceptaràs alter egos gegants? Imaginat l’efecte que faria un Pons de 10 metres recomanant un llibre!

jomateixa ha dit...

Ostres seria una passada!
Hi pensaré... Uns àlter ego gegants... amb llibres gegants... i també algun cap gros :DD
Farem Festa Major!

Carme Rosanas ha dit...

Estaré a l'aguait dels clicks, barrufets i altres alter egos dels blocaires.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...