17 de des. 2018

DINS LA CAPSA MERAVELLOSA de Salvador Macip i Emilio Urberuaga



Salvador Macip acostuma a donar-nos aquestes sorpreses. Està un temps tranquil, i de sobte ens comencen a ploure publicacions per a tots els gustos i també per a tota mena de lectors. 
Vaig parlar fa poc de la novel·la juvenil Fills de la setena onada. També està a punt de publicar-se per a public adult, la traducció al castellà de La reina de diamants. Però no ens hem d'oblidar de la literatura infantil, els futurs lectors són importantíssims, i Macip ens ofereix un llibre que combina ciència i art!
Un relat preciós, on un pare acompanya a la seva filla en un viatge ple de color, per descobrir-li alguns misteris del funcionament del nostre cos. Amb explicacions clares, i les acolorides i fabuloses il·lustracions d'Emilio Urberuaga, tot semblarà molt més fàcil d'entendre.
I com l'autor sap explicar-se molt bé, us enllaço a dos articles publicats en el seu bloc, en que relata com s'ha anat creant aquest llibre:
https://bloguejat.blogspot.com/2018/11/dins-de-la-capsa-meravellosa.html

https://bloguejat.blogspot.com/2018/11/dins-de-la-capsa-magica-el-making-of.html


La primera frase del conte és... "L'Alícia és molt curiosa..." i jo crec que ho és tant, que no serà l'últim cop que li farà preguntes interessants al seu pare. M'equivoco doctor Macip?

2 comentaris:

Salvador Macip ha dit...

Moltes gràcies! Esperem que sí, que veurem l'Alicia més cops. L'Emilio i jo ens ho hem passat molt bé treballant plegats i l'editorial ja ens ha suggerit que pensem en una segona part... Seguirem informant!

Sergi ha dit...

Aquest encara no el tinc, fa pinta de ser preciós, però és clar, literatura infantil... de fet ara tinc un llibre infantil entre mans, però és una altra història...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...