3 de jul. 2018

INSTA RECOMANACIONS DE JUNY

Diuen que a l'estiu hi ha més temps per llegir, no sé si hi estaria d'acord. A casa meva la rutina s'enfonsa i tothom campa sense ordre. Per sort a un 75% del personal ens agrada molt llegir, i de tant en tant hi ha treves, moments de pau i quietud i TOTHOM A LLEGIR!
Us deixo les recomanacions que he fet durant el mes de Juny al meu Instagram
(Cliqueu les imatges per fer-les més grans)














5 comentaris:

McAbeu ha dit...

En el meu cas, aquesta regla no s'havia complert mai i, de sempre, a l'estiu era quan llegia menys. D'uns anys ençà, estic menys "ocupat" aquestes dates i això ha fet que ara el meu ritme de lectura estiuenc sigui força semblant al de la resta de l'any. Per cert, sóc un "fan" total de les treves i els moments de pau i quietud per llegir; si no apareixen, les busco.

I ara que parlem de lectors, en tinc un de molt especial aquí al costat (dins d'un calaix :-D) que em diu que et pregunti si no tindrem "The others readers" aquest estiu? ;-)

jomateixa ha dit...

Aquest any m'he agafat descans de jocs. Ja us haureu adonat que no n'he fet cap.
Jo també els enyoro, però he tingut molta feina i encara he d'aprendre a organitzar-me una mica millor.
De cara l'any vinent, retornaran prioritàriament "the other readers", que s'ampliaran en referència a quins "others" poden participar, perquè he rebut protestes i no vull discriminar :DD

McAbeu ha dit...

D'acord. Em semblen molt bones idees, tant el merescut any sabàtic de jocs com això que m'expliques d'apostar per la "diversitat clickaire". Com més serem més riurem!! ;-))

Eli Ramirez ha dit...

jo porto llegint poquíssim aquests darrers dos mesos i estava esperant l'estiu "como agua de mayo" jejeje

Sergi ha dit...

Si parlem d'estiu com a estació de l'any el meu nivell de lectura no es veu afectat. Però si parlem de vacances sí. Estranyament, com que ja tinc les rutines apreses i tinc moments dedicats a la lectura, quan aquests desapareixen per vacances el ritme baixa molt, perquè a més faig altres coses que passen per davant de la lectura. Així que per mi les vacances, molt desitjades i esperades, són la pitjor època lectora. Però bé, quan tens vols de 8 hores i aquestes coses almenys aprofites aquesta estona.

Pel que fa als jocs, t'ho perdonem tot perquè t'ho mereixes i esperarem pacientment, però això no treu que el meu alter-ego surti sempre a passejar amb mi i que vagi acumulant fotos amb ell i les lectures pertinents. Així que no passa res, seré pacient, muahaha. Però almenys no em canviïs les normes, hahahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...