27 de des. 2017

EL SECRETO ESTÁ EN SASHA de Rafa Melero

Em vaig enganxar al sergent Xavi Masip ja fa temps, i podreu llegir les ressenyes dels seus primers casos també al bloc: La ira del fènix i La penitència de l'Alfil.
En aquesta nova investigació la dona d'un empresari barceloní  és assassinada, i gràcies a les marques trobades en el seu cos el sergent Masip i el seu equip, poden relacionar-ho amb un cas antic que a la vegada els porta a investigar la desaparició d'un bon nombre de prostitutes. El seu equip no ho farà sol, també tindrà la col·laboració d'un parell de membres  del CNP.
Rafa Melero ens endinsa en la màfia russa, en els seus negocis bruts, en la seva organització empresarial, però el seu sergent protagonista haurà de veure-se-les a més a més, amb un psicòpata que es creu un personatge terrible dels contes de por russos. Un individu que gaudeix atrapant, torturant i matant. Una investigació que no li resultarà fàcil. Haurà de bregar amb companys competidors, amb la màfia, i també amb la corrupció policial, abans d'arribar a l'assassí.
És una novel·la cent per cent procedimental, on es deixa veure  l'experiència com a policia de l'autor (ens parla sovint de casos reals), però també s'endevina una gran feina investigació sobre la màfies.
Una trama complicada, que torna a situar al sergent Xavi Masip en una situació molt delicada, havent de decidir si ha de trepitjar la ratlla fronterera de la legalitat, com fa sovint, o en aquest cas, directament l'ha de traspassar.
 

1 comentari:

Botika ha dit...

El tinc a la pila de llibres pendents de llegir, de tots els que he llegit del Rafa Melero (tots fins ara) Ful és el que més em va agradar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...