12 de set. 2017

ELS HIBRIDS MINVANTS d'Edgar Cotes i Argelich

Edgar Cotes és un autor jove que promet molt en el món de la fantasia i la ciència-ficció. L'altre al·licient d'aquesta publicació són els dibuixos d'una altra novell, l'Anna Sanjuan.
En aquest llibre, l'autor ens ofereix més de 50 relats curts, microrelats i nanorelats. Relats esbojarrats, seriosos, terrorífics, amb humor irònic, o subtileses específiques. Estan agrupats en "Els petits monstres de sota el llit", "Microtransmissions de l'espei exterior", "Els fòssils perduts de l'arqueòleg", "Cròniques de màgia oculta", "L'eco de la distòpia futura". Això us pot donar una idea de per on anirà la cosa, però segur que així i tot us sorprendran.
Hi trobarem moltes referències: a alguns autors clàssics com Calders; a un dels microrelats més curts, "El dinosaure"; referències a literatura, a sèries...;  Segurament pocs les pescareu totes, però trobar-les és un al·licient més d'aquesta lectura.
M'agrada llegir llargues novel·les, però tots sabeu que els relats m'atrauen força, i que tant a mi com a molts dels que passeu per aquí, també ens enganxen els microrelats. Molts juguem al JOC DE LLETRES, per St. Jordi. Així que aquest és un bon llibre pels amants d'aquestes històries curtes i minúscules.


2 comentaris:

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

Tot i que la ciència ficció i jo no anem gaire a l'una... sembla força interessant com per apuntar-lo a la llista.

Anònim ha dit...

Tot i que la ciència ficció i jo anem força a l'una... No sembla força interessant com per apuntar-lo a la llista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...