27 de jul. 2017

MATAR AL PADRE de Yanet Acosta

Aquest és un nou cas del detectiu Ven Cabreira, el primer llibre va ser "El chef ha muerto". És un detectiu molt singular, havia sigut cuiner, i també membre del CESID, i ara és investigador d'una agència de detectius gastronòmics, per allò de que cal especialitzar-se. 
La desaparició del propietari d'una cadena de restaurants, que alhora s'està posant en política mentre defensa les plantacions de quinoa i el canvi social, sembla que no estranya a ningú perquè ho feia de tant en tant, encara que les filles d'aquest es posen en contacte amb el detectiu perquè s'asseguri de que està bé.
En aquest cas però, no serà l'únic que posi el nas on no toca, perquè també hi ha una jove periodista que ha presenciat el segrest, encara que no se n'ha fet ressò enlloc. Ella intenta publicar-ho, però no interessa donar una notícia tan alarmant sense proves. És tossuda i les seves preguntes i la seva insistència fan que comenci a patir una persecució implacable per silenciar-la.
La investigació parteix des de dos punts, Madrid i Perú, i acabarà unint-se ja que el Ven i la Lucy, la periodista, són vells coneguts.
L'autora combina intriga, gastronomia, territori i problemàtica social, en una novel·la dividida en capítols llargs que contenen subcapítols força curts que li donen agilitat.


1 comentari:

Sergi ha dit...

Interessant argument, però seguiré dient que no... A més aquí no et mulles gaire amb si t'ha agradat o no, així que de moment passarem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...