18 d’abr. 2017

PRECOMPRES DE SANT JORDI

Tot i que la diada de Sant Jordi és una de les més boniques de l'any, alguns comprem llibres tot sovint. Així que us deixo algunes de les meves últimes adquisicions a mode de recomanació.
Hi ha una mica de tot: El premi Sant Jordi 2016 "El setè àngel", del que parlen meravelles els que ja l'han llegit; Un llibre que precedeix una sèrie "Luther". Està molt bé que "precedeixi" i així complementi la sèrie; Dos recomanacions que em va fer el Jordi de Manuel, el seu llibre "El Cant de les Dunes" i "Nit", que tinc moltes ganes de llegir-los; i finalment un llibre que recull articles del Carles Capdevila, sempre interessants. Articles curts, plens de grans veritats.
Segur que en caurà algun altre diumenge tot passejant, i més si vaig amb les meves col·laboradores al costat, que em sembla que ja en tenen alguns anotats a la llista.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si el sector editorial està en crisis no serà pas per culpa teva

Sergi ha dit...

Estic tan malament que aquest any no he fet servir encara Sant Jordi com a excusa per firar-me una muntanya de llibres. Darrerament els vaig comprant a poc a poc i els llegeixo de seguida, intercalant algun dels llargament pendents, i la pila ha anat baixant. Però ja se'm girarà el cap, ja...

Dels que dius no me n'interessa cap em sembla, el Sant Jordi ni de conya, hahaha. El del Jordi de Manuel, potser, però ara mateix no.

Vicent Terol ha dit...

S'agraeixen les recomanacions! Tot i que sempre tinc llibres per llegir en llista d'espera, es tindran en compte. El meu darrer descobriment ha estat una xicoteta novel·la que no és recent: "Agnes", de Peter Stamm (Quaderns Crema).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...