10 d’abr. 2017

LES BORGES NEGRES 2017



El primer festival de novel·la Criminal a Les Borges Blanques.
M'agrada molt assistir a aquests tipus de festivals literaris, per mi són com màsters on es poden aprendre moltes coses interessants. A la província de Lleida encara no n'hi ha massa. Doncs si no te'ls fan, te'ls fas. He tingut l'honor de col·laborar amb l'Ariadna Salla, regidora de cultura de l'ajuntament d'aquesta localitat, i crec que hem fet una diada divertida, per a diferents tipus de públic, i on hem aconseguit reunir un bon nombre d'autors que ens han parlat de les seves novel·les, però també del què i el perquè, tot amanit amb bon humor i anècdotes.
Us recomano que assistiu al festival que tingueu més a prop, sigui del tipus de literatura que sigui (si pot ser, de la que us agradi més), i segur que no us en penedireu.




















6 comentaris:

Salvador Macip ha dit...

Un cartell de luxe. Segur que deuria ser molt interessant!!

Sergi ha dit...

No he anat a cap festival d'aquests, això de no deixar-me veure no només ho faig amb els blogaires. Però hi ha uns quants d'aquests que m'agradaria conèixer.

Anna Maria Villalonga ha dit...

No et deixes veure? Però aleshores t'ho perds tot! No et limitis la vids, que ella sola ja ens limita prou! Vinga, t'esperem. I gràcies per tot, Ramona, ho hem passat molt bé.

jomateixa ha dit...

XeXu, el públic és anònim, així que pots anar, escoltar, preguntar... sense haver de donar-te a conèixer :)

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

Xexu la Ramona té raó, sinó vols ningú sabrà qui ets. I et garanteixo que t'ho passes de fabula sentint-los parlar a tots ell. He gaudit d'uns quants i quin m'ho he passat millor, llàstima que per problemes de salut no vaig poder ser al de les Borges.

Sergi ha dit...

Gràcies per animar-me tan efusivament senyores, però sóc una mica sociòpata, em sembla. Bé, potser deixem-ho en asocial.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...