13 de març 2017

BESTIARI de Diversos autors

Aquesta setmana surt a la venda el recull de relats BESTIARI d'Edicions SECC.
12 relats, 12 il·lustracions, 12 autors:
Mercè Bagaria, Ignacio J. Borraz, Toni Mora, Ferran d'Armengol, Hugo Camacho, Sergi Álvarez, Ramona Solé, Alícia Gili, Edgar Cotes, Sílvia Romero, Sergi G. Oset, Sònia Boj.
Amb il·lustracions de: Meritxell Ozcáriz "Txell" i Bernat Gómez. (contraportada) Bestiari: Còdex on es recullen bèsties i monstres per fer-ne conèixer simbologia i atributs. Gènere literari d'ampli ressò durant l'edat mitjana, tot i que ja es coneixia entre els grecs i que encara perdura avui dia...
El nostre BESTIARI: Segon volum de la col·lecció Minairó, neix de la imaginació de la Txell Ozcáriz i Bernat Gómez i de la ploma de dotze autors i ens parla de dotze bèsties, canviaformes, espantacriatures, gegants i monstres de la mitologia catalana. Però també ens parla de fets màgics i de fets quotidians, del meravellós i del fastigós, de la raó i de l'absurd, del monstre i de l'home, binomis que quan els mirem per un espiell, com deia el gran Guy de Maupassant, sovint és difícil de veure qui està dins o fora.

És bonic per fora i per dins:

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Ja saps que no hi estic gaire interessat... però et felicito pel que serà ja el teu tercer llibre, oi? Encara que dos siguin compartits, no pares!

jomateixa ha dit...

Gràcies!
M'ho passo bé, i el gènere fantàstic és també un dels meus preferits.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...