2 de gen. 2017

INSTA RECOMANACIONS (DESEMBRE)

Sembla que no pugui ser, però he començat l'any encara amb més ganes de llegir. Potser perquè he anat a repassar la muntanya de llibres que tinc pendents i he vist que n'hi ha alguns que estan extrets de les vostres recomanacions, i són d'aquells dels que vau dir coses com: "el millor llibre que he llegit aquest any". També he vist que tinc alguns llibres pendents d'autors que he anat coneixent en presentacions i altres trobades. Així que toca carregar piles i posar-se a llegir i a gaudir.
Us deixo les recomanacions que vaig fer al meu Instagram durant el mes de Desembre.














2 comentaris:

Sergi ha dit...

De les teves recomanacions 3 ja han caigut, Herba negra, Marina, i naturalment Quaderns. Jo he començat l'any amb moltes ganes de llegir també, però llegint dos llibres de força pàgines, així que la primera ressenya potser es farà esperar. També estic fregant la barrera dels 70 pendents, vaig eliminar uns quants llibres que sabia que no llegiria mai, però ja els vaig substituir, i no aconsegueixo baixar d'aquesta xifra fa anys... a més, aquesta setmana toca visita a Re-read, llibreries de segona mà, i segur que serà la perdició. Toca no perquè ho digui el calendari, sinó perquè em ve de gust. El caçador no descansa mai. Però baixar dels 70 pendents podria ser un bon propòsit per aquest any. Tan bo com tots aquells que ningú compleix. Ens hi apostem alguna cosa?

jomateixa ha dit...

:DD
Val més que no fem aquest propòsit, sinó no sols ens pot passar com amb els propòsits que no es compleixen mai, sinó que també ens pot passar com amb els règims, que quan saps que no has de menjar una cosa encara te n'agafa més ganes.
A veure si en acabar l'any encara haurem augmentat la llista de pendents! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...