21 de nov. 2016

MÉS HARRY POTTER de J.K. Rowling


A casa no ens considerem molt Frikis, però a estones potser sí que ho som. Cosa que trobo que és fantàstica.
Vaig llegir els llibres de Harry Potter fa anys, tots seguits. Les meves filles, però, van veure directament les pel·lícules. Malgrat això, aquest estiu la petita s'ha decidit a llegir-los i s'ha enganxat irremeiablement al Harry. 
Després de llegir els set llibres, ha tornat a veure totes les pel·lícules i pel seu aniversari em va demanar aquestes petites seqüeles o preqüeles (i algunes frikades més), que confesso que també m'han agradat a mi.
Fa poc ha sortit el vuitè llibre: Harry Potter i el Llegat Maleït, on ens trobem als protagonistes 19 anys després! i primer penses "vols dir que calia?", però no pots resistir la temptació i també el llegeixes, és clar. 
En aquest cas el llibre no és narrativa, és teatre. No m'ha agradat tant llegir les aventures d'aquesta manera, perquè el que m'imaginava en tot moment no eren els protagonistes vivint-les, sinó els escenaris del teatre i com s'ho podrien muntar per fer que tot semblés realment màgic
Deixant a part aquestes distraccions, també m'ha agradat. He tornat a compartir una nova aventura amb el món màgic, i amb les meves filles.
Ah! i per si després de tants anys no n'hi hagués hagut prou, aquest cap de setmana sortia la nova pel·lícula "Animales Fantásticos y dónde encontrarlos", que naturalment vam anar a veure. Abans d'entrar ja vam saludar al barret que tria, i vam triar la versió 3D per viure-ho amb més intensitat
Tenint en compte que les meves filles són adolescents, em vaig emocionar veient com gaudien quan les lletres, els objectes i les bestioles ens envoltaven (Jo també m'ho vaig passar com una nena).
Us deixo l'enllaç al tràiler de la peli, que ens va agradar força, i que segons diuen és només la primera de quatre... Aquest cop però, els escenaris no són a Anglaterra, l'acció està situada als Estats Units: https://www.youtube.com/watch?v=W45vhTxKeQE
La saga no s'acaba mai! Ni el que l'acompanya, que arriba el Nadal, i alhora que la pel·lícula, també han sortit ja els Funko Pop de tots els personatges i les bestioles.


6 comentaris:

Sergi ha dit...

A mi em feia ràbia el Harry Potter, però vaig llegir els tres primers llibres i he de reconèixer que em van agradar. Estan molt ben fets, i s'ha de reconèixer. Però no sé si mai reprendré la seva lectura, em fa una mica de mandra.

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

A casa més o menys el mateix :) Els meus fills van llegir els llibres a mide que anaven sortint i veure les pel·lícules a mide que s'estrenaven. Tenim precueles, secueles, ninots i tot el que vulguis. La meva filla, 23 anys, em va demanar l'últim tan punt va sortir. Jo he gaudit de tots ells, aquest està a l'espera, tot i que el fet de ser teatre em fa una mica enrere.

jomateixa ha dit...

Sí, a mi m'ha costat més enganxar-me a aquest pel format.

Anònim ha dit...

Sembla ser que mai serà prou rica aquesta dona.

Olga Xirinacs ha dit...

No hi ha manera d'entrar als comentaris.

Olga Xirinacs ha dit...

Ara sí. Deia que gràcies per la recomanació. Sempre va bé tenir un lloc amable on refugiar-se.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...