8 d’oct. 2016

ÚLTIMES FOTOS "THE OTHER READERS"

Aquí teniu les últimes recomanacions del joc THE OTHER READERS. Repasseu que hagi posat totes les que m'heu enviat i si no és així, protesteu immediatament, perquè dilluns faig el repartiment de números pel sorteig!!
Començo pel Garbí, que acomiadant-se dels dies de piscina, ens recomana "Memòria d'un Crim" de la lleidatana Alexandra Cuadrat. Un llibre d'investigació a l'estil "Qui ho ha fet?"
La Isabel R. des de la platja de Comarruga, em diu relax i desconnexió, i em va enviar la recomanació d'Alex de Pierre Lemaitre, un llibre que no relaxa gens!
Aquí tenim l'àlter ego del XeXu en ple concurs de castellers a Tarragona! Quina emoció!! i ens recomana Els Millors Relats de Roald Dahl. Un autor que m'agrada molt a mi també.
Des del Camping de Ripoll, amb el Puigmal (crec) al fons, la Roselles em va enviar la recomanació de Viajo Sola de Samuel Bjork, una lectura entretinguda d'estiu, em diu. Ah, i també m'aclareix que el seu àlter ego està de costat perquè és el seu perfil bo, hehe.
El Ferran Blanch ens recomana el seu llibre Desmemòrias de un Pez en el Desierto, i em diu que és curiós que el llibre parla d'un home que perd la seva identitat, mentre que nosaltres en tenim dues. (comptant els nostres àlter egos hehe). El seu Click li van regalar els companys de feina i està molt encertat.
L'última recomanació de la Bruixeta des de la seva terrassa, i és un llibre també d'un autor lleidatà, Ful de Rafa Melero.
Dona la casualitat que la majoria d'aquestes últimes recomanacions han estat ressenyades al bloc, així que si cliqueu al nom podreu llegir-ne més informació.
Per acabar, les últimes fotos de QUADERNS que m'envien la Laura T. Marcel i la Bea.




Recordo els premis. Moltes gràcies a tots i fins dilluns!!!
Primera foto participa en el sorteig de dos llibres:  
De moment tot va d'Andreu Martín.
Apropiació indeguda de Lena Andersson.


Segona foto participa en el sorteig d'un lot d'Oli Verge Estra de l'Olier, i el llibre La Reina de Diamants de Llibres del Delicte.


ATENCIÓ premi addicional.
(independent de l'altra part del joc): Si envieu una foto amb el vostre Click i el llibre QUADERNS (Llibres del delicte) participareu directament en el sorteig d'una capsa La Vida es Bella.


  
 




4 comentaris:

McAbeu ha dit...

Bones participacions, és molt maco veure tants clicks lectors. :-))

Sergi ha dit...

El meu clic s'ho va passar molt bé al concurs, però durant les estones d'espera llegia. Tant a ell com a mi el llibre d'en Roald Dahl ens ha encantat. Saps una altra cosa que ens encanta? Que ens toquin els teus premis, hahaha! A veure si hi ha sort!

Anònim ha dit...

Les meves fotos no han arribat? Ah, potser es perquè no les he fet xD

jomateixa ha dit...

Ja sé que ho fas perquè no descobrim quin és el teu àlter ego, Sr. Pons, però algun dia cauras hahaHAHAHAHAAAAAA (rialla tenebrosa)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...