12 de set. 2016

COL·LECCIÓ "LITERATURA JAPONESA"

Tots tenim algun tipus de literatura o escriptors preferits, encara que d'uns anys cap aquí crec que els lectors ens anem obrint a provar coses noves, deixem la nostra zona de confort i fem tastets per ampliar sensacions, cultura i coneixements.
L'editorial Lapislàtzuli ha apostat per fer una sèrie de literatura japonesa. La col·lecció està coordinada pel professor Ko Tazawa, un japonès que va rebre la Creu de Sant Jordi 2003 per les seves traduccions al japonès d'algunes grans obres catalanes, i és autor entre altres obres de "Dietari d'un japonès", publicat per la mateixa editorial. 
La col·lecció ja va pel tercer títol. Jo els tinc a casa, a punt per experimentar amb la literatura japonesa, perquè potser ho he provat només amb l'autor més famós i em convé fer tastets de diferents autors.
Us hi atreviu? N'anirem parlant.

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Empès per la fal·lera per Murakami jo sí que vaig provar fa temps de llegir altres autors i autores japoneses i no em van acabar de convèncer. Algun potser, però tampoc no em convida a seguir experimentant.

Anònim ha dit...

No, no m'atreveixo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...