16 d’ag. 2016

LES RECOMANACIONS "THE OTHER READERS"

Avui començaré per les fotos que m'heu enviat de QUADERNS. La Núria Graell m'ensenya el llibre a la prestatgeria, m'agrada que estigui ben acompanyat, l'Ousmane B. m'envia una foto des de Lleida; l'àlter ego d'en Garbí, s'ha endinsat de ple en la lectura, hehe; Creativity l'ha llegit entre manualitat i manualitat; i Mireia R. tranquil·lament des de la seva terrassa.



Anem a les altres recomanacions:  
Començaré per la Núria Graell, que ens recomana un llibre que acaba de publicar, que està agradant molt, i que serà una de les meves properes lectures. La Sexta Cuerda.
Laura T. Marcel ens parla de Los Seres Felices de Marcos Giralt Torrente. Si cliqueu el títol podeu llegir la ressenya que n'ha fet al seu bloc. Ens diu que la foto està feta en un seient de l'estació de Renfe-Montmeló, lloc i exercici (agafar el tren), que convida i facilita la lectura.
Creativity recomana La Ciudad Sin Tiempo d'Enrique Moriel.
Xavier C. ens fa la segona recomanació amb el seu àlter ego ben ambientat, Temps d'Herois de Gerard Bussot, i ens diu que aquesta novel·la té un plus, perquè gràcies als codis QR incorporats al llarg del llibre podreu comparar la ficció amb les fonts històriques.
Finalment Mireia R. ens ensenya el llibre que ara mateix té a la tauleta de nit El Regresso del Catón de Matilde Assensi.





Pels que encara no heu participat, us recordo les bases: AQUÍ. No espereu a última hora per enviar les fotos! Faig un repàs dels premis, a veure si us animeu. 
Primera foto participa en el sorteig de dos llibres:  
De moment tot va d'Andreu Martín.
Apropiació indeguda de Lena Andersson.


Segona foto participa en el sorteig d'un lot d'Oli Verge Estra de l'Olier, i el llibre: La Reina de Diamants de Llibres del Delicte.


ATENCIÓ premi addicional.
(independent de l'altra part del joc): Si envieu una foto amb el vostre Click i el llibre QUADERNS (Llibres del delicte) participareu directament en el sorteig d'una capsa La Vida es Bella.


  

2 comentaris:

McAbeu ha dit...

Veig que enguany els clicks estan ben animats. Un altre bon recull de recomanacions. :-)

Sergi ha dit...

Aquest cap de setmana he pensat en tu, en el concurs, i sobretot en els premis, hahaha. Aviat tindràs la meva primera participació!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...