15 de jul. 2016

PRIMERES FOTOS "THE OTHER READERS" 2016

Han començat a arribar les primeres fotos del joc THE OTHER READERS (BASES).
Aquest cop hi ha menys temps, així que no espereu a participar a l'últim mes, que després tot són presses.
Les fotos havien de ser de llibre en llibre, però ja que me les heu enviat mixtes i sóc molt tolerant les dono com a bones per partida doble. Si podeu, prefereixo que m'envieu per separat les recomanacions de llibres en general, i les de QUADERNS.
El primer a enviar foto ha estat el Xavier C., que ens deixa dues recomanacions. Com diu ell, un llibre urbanita i un rural. Els Àngels de Sóar de Jordi Pijoan-López, i Quaderns. A més, el seu àlter ego està acompanyat d'un gatet blanc amb ulls blaus preciós, que només mirar-lo et dona ganes d'acaronar el seu pelatge sense parar, i que segur que farà augmentar les visites del bloc (perquè els gats acostumen a provocar aquestes reaccions).
La Bruixeta m'ha enviat una foto del lloc que ocupa Quaderns a la prestatgeria de casa seva, al costat dels companys d'editorial. Crims, delictes i misteris per a tots els gustos.

Recordem els regals, a veure si us animeu...

Primera foto participa en el sorteig de dos llibres:  
De moment tot va d'Andreu Martín.
Apropiació indeguda de Lena Andersson.


Segona foto participa en el sorteig d'un lot d'Oli Verge Estra de l'Olier, i un llibre de Llibres del Delicte.


ATENCIÓ premi addicional (independent de l'altra part del joc): Si envieu una foto amb el vostre Click i el llibre QUADERNS (Llibres del delicte) participareu directament en el sorteig d'una capsa La Vida es Bella.

5 comentaris:

Sergi ha dit...

He de confessar que tenia tota la intenció d'emportar-me el meu alter ego a terres angleses i me'l vaig oblidar, snif. El llibre no, que no me'l vaig oblidar, però ostres, quin greu em sap haver-lo oblidat. I això que el tinc allà ben a la vista! Bé, no tinc altres viatges a la vista, però ja el trauré de casa per poder participar!

jomateixa ha dit...

La foto la pots fer a qualsevol altre lloc, però una llàstima que s'hagi hagut de quedar a casa, pobre, amb les ganes que tenen de rodar món :D

McAbeu ha dit...

Perfecte, de moment tot va bé. Bones les primeres fotografies que segur que no seran les últimes.

Perquè almenys pots comptar amb dues més de segures. El meu click ja ha fet la feina i ja té dos llibres fotografiats, el que passa és que enguany vol fer una cosa diferent. Només t'explico que m'ha dit que necessita el meu blog durant dues setmanes seguides, així que haurem d'esperar a finals d'agost que és quan tanco el XAREL-10 per vacances. Només espero que no em faci una apropiació indeguda del blog. ;-)

PS: No hi ha premi per haver citat els dos llibres del sorteig dins un mateix comentari?. :-DDD

jomateixa ha dit...

Em tens molt intrigada Mc!! M'agraden molt les sorpreses.
Haurem d'esperar...

Garbí24 ha dit...

jo al al contrari que el xexu....em vaig deixar el llibre....no em piqueu!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...