14 de juny 2016

TORNEM A JUGAR? THE OTHER READERS 2016

Ja esteu a punt d'agafar-vos alguns dies de festa? Estrenar la platja, la piscina, la muntanya, l'aeroport... Alguns fa temps que ho teniu planificat, altres no podreu deixar de treballar en tot l'estiu.
Quan comença l'època estiuenca volem fer moltes coses, fem plans i els desfem. De la mateixa manera que quan s'acaba l'estiu tenim una sensació estranya, com si ens haguéssim deixat molt per fer, o potser hem fet massa i estem fets una coca. Encara que sovint desitgem desesperadament que torni tot a la normalitat, a la rutina, i alhora també volem que alguna cosa diferent ens faci més passable aquest retorn.
Doncs, ja ho tenim aquí, per acompanyar-vos en tot el procés, per acabar d'enredar les vacances i la tornada, o potser per fer-ho passar millor, hi afegiré el retorn dels nostres àlter ego, que ja estaven protestant per falta de protagonisme.
(Els que no saben de què parlo, poden mirar les fotos del joc THE OTHER READERS que vaig fer l'any passat. Aquest cop serà més curt, comencem més tard i durarà fins a l'Octubre, aniversari del bloc).
Posaré les bases en un altre post per que quedi tot més clar. Estigueu atents!

6 comentaris:

Roselles ha dit...

Aquest any m'apunto! A veure si la meva filla em cedeix algun dels seus playmobils :)

Sergi ha dit...

Encara tinc el meu alter ego ben a mà, així que m'hi apunto, és clar. I em sembla que molt aviat tindrà oportunitat d'acompanyar-me.

jomateixa ha dit...

Fantàstic!!

McAbeu ha dit...

Compta amb mi, també. El meu McPetit ja té ganes de sortir del calaix on el vaig deixar després del concurs de l'any passat. ;-)

Laura T. Marcel ha dit...

Uff, jo no se si el trobaré el click, però vaja, participar si que ho faré d'una manera o d'una altra.
Ja estaré al cas de les bases.

Garbí24 ha dit...

vaig a posar-lo guapo i triar llibres....Juguem juguem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...