9 de juny 2016

REVISTA INÈDITS.

https://ineditsrevista.wordpress.com/
Ja n'he parlat altres cops. Aquesta revista reivindica els contes, o relats curts, un gènere que sovint és poc considerat.
Avui faig doble recomanació. D'una banda us recomano comprar l'última revista, que porta relats molt interessants, o qualsevol de les altres que podeu trobar aquí, i per l'altra us convido a enviar-hi els vostres relats. 
A la Catosfera hi ha força bloggers que fan relats, i també propostes per fer relats conjunts, alguns acaben en llibres, altres queden publicats a Internet perquè en gaudeixin tots els passejants. 
En aquesta revista de creació literària, hi trobarem entrevistes i articles interessants, però a més podeu enviar-hi els vostres relats i és possible que surtin publicats en el recull que es fa cada tres mesos.
Els relats van sempre acompanyats d'un dibuix, l'il·lustrador/a dels quals va canviant.
Voleu un tastet dels relats de l'últim número?
El bandoler ferit.
Jim Nash, un home de poca sort.
El Pacte.
Qui s'anima?

4 comentaris:

Sergi ha dit...

No sé si te n'havia sentit parlar a tu, o ho he vist en una altra banda. És bona opció pels lletraferits, i per aquí en tenim uns quants.

jomateixa ha dit...

Ara sembla que estan a punt de sortir uns quants llibres de relats, però aquesta revista ja fa força temps que intenta reivindicar aquest tipus d'escriptura.

Garbí24 ha dit...

Doncs té bona pinta.....com que explicar realitats és força frustrant, cada cop m' agrada més inventar el que m'agradaria que passés.

Anònim ha dit...

enviar relats i ser encara més famós¿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...