19 de maig 2016

DE BON ROTLLO!

Encara hi ha gent valenta que s'atreveix a crear una editorial en els temps que corren. Alexandra Cuadrat i Annabel Encontra acaben d'estrenar editorial i primera publicació amb aquest llibre, un recull d'anècdotes i vivències de trenta polítics lleidatans.  
Ara els polítics han d'estar disposats a fer moltes coses per tal de guanyar-se la simpatia dels cada cop més desencantats votants, així que aquest cop toca explicar coses curioses dins del món de la política, situacions amb més o menys humor, i també anècdotes fora de l'àmbit estrictament polític. Algunes més originals i divertides, altres potser més corrents, encara que totes força singulars.
Amb les diverses experiències explicades anirem des dels primers anys de la democràcia, passant per riuades, fotos curioses, viatges, situacions compromeses... Bé, segur que no han contat el que no s'havia de contar, és clar, però potser llegir entre línies també serà divertit.
Un llibre per veure els polítics des d'un altre punt de vista, "de bon rotllo". 

2 comentaris:

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

Bravo per elles que han estat capaces de tirar la seva idea endavant, de crear una editorial tot i els temps que corren. El llibre l'apunto pel meu marit que segur que li fa gràcia.

Sergi ha dit...

Bé, esperarem a veure si aquesta editorial fa propostes més atractives en el futur. Enhorabona per la iniciativa, però el primer títol no m'atreu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...