5 de maig 2016

60 DIES A CUBA de Roger de Gràcia

"Fa tres dies que follem i ens dutxem. Estem cansats però nets de collons."
No, aquestes frases no són la sinopsi del llibre. Les he posat perquè veieu el to desenfadat amb que l'autor va explicant el seu viatge, les peripècies i experiències que va vivint durant els dos mesos que es passeja per Cuba.
Quan una parella té problemes, la solució és fer un viatge de dos mesos i trobar-se al final per decidir si estan millor junts o separats? Com deia aquell: "Cada casa és un món" i si voleu saber com li va anar al Roger haureu de llegir el llibre. 
Una mica biografia, una mica ficció, o un molt de totes dues coses. Explicat en primera persona, com si el protagonista anés parlant amb ell mateix. Amb capítols curts i molt ben escrit. Un viatge de reflexions, sexe, quilòmetres, enamoraments curts, i anècdotes no sempre agradables. Alhora també anirem fent petits viatges en el temps per recordar la història i històries de Cuba.
Un llibre entretingut, un viatge didàctic, sexual i introspectiu.

5 comentaris:

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

Tot i que pinta força entretinguda ara mateix la llista és massa llarga.

Pons ha dit...

Més divertit que els viatges d’en Bryson?

jomateixa ha dit...

No sé de què em parles, però segur que no :D

Sergi ha dit...

La veritat és que m'interessen entre 0 i gens les peripècies sexuals del Mindundi, i segur que el llibre té una bona dosi de ficció ben escrita, però gairebé m'ofèn que publiquin llibres així, només perquè surts a la tele. Qui l'ha publicat, Amsterdam, oi? No calia mirar l'editorial per saber-ho.

jomateixa ha dit...

XeXu, veig que has tornat amb ganes de gresca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...