13 d’abr. 2016

TOTA LA VERITAT de Núria Cadenes

Núria Cadenes ha partit d'un relat publicat a Elles també Maten i ha creat una novel·la original, diferent, on ens fa la crònica d'un succés que altera la vida d'un poble, però alhora també ens deixa tastar moltes altres històries, explicades d'una manera que potser en un principi ens desquadraran una mica, però que ens intrigaran tant com la trama principal.
És un llibre ràpid de llegir, la curiositat ens estira cap al final. Els secrets dels veïns i les vides dels protagonistes, que anirem coneixent mentre els acompanyem en els seus pensaments.
Anirem llegint també esquitxos de la investigació policial, o de les teories d'un dels protagonistes, que ens ajudaran a encaixar peces, però que tampoc ens duran enlloc. Qui sap tota la veritat?
Ironia a estones, humor, aspror, duresa... M'ha agradat la riquesa del vocabulari, els adjectius i la manera com ho fa servir tot. Ens ha ensenyat trossets de moltes vides, moltes històries creuades i ho ha fet deixant-nos escoltar veus, alhora que llegíem la trama principal. 
Com ja he dit al principi, una novel·la original i interessant.

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Sembla que estiguis descrivint la teva pròpia novel·la...

jomateixa ha dit...

Sí :DD
Però són força diferents i sobretot estan escrites d'una manera molt diferent.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...