17 de març 2016

AMB X DE SEXE de Marta Alòs i David Marín

Analitzant per què no acostumo a consumir novel·la eròtica, diria que els principals motius són dos: 
  • Perquè normalment quan comprem un llibre eròtic acabem llegint un llibre pornogràfic.
  • Perquè normalment les històries que acompanyen la part eròtica són molt fluixes o inexistents (van per feina i ja està). 
Per això no en llegeixo gairebé mai, i de rebot tampoc en ressenyo massa. Encara que m'agrada que hi hagi erotisme o sexe en les novel·les, siguin històriques, criminals o del que siguin, perquè crec que sempre és un bon complement.
He llegit i ressenyat Marta Alòs i David Marín en uns registres molt diferents, m'havia agradat molt llegir-los i per això tenia molta curiositat per veure com ho encaraven.
Aquest és un llibre ERÒTIC, amb catorze històries d'una subtilesa intel·ligent i un erotisme elegant. Uns relats curts que et fan posar la pell de gallina, t'acceleren el cor quan cal i que a sobre ens ofereixen històries de tota mena. No els llegiu tots a la vegada, els llibres de relats s'han d'anar llegint i paint, i més si es tracta d'aquest gènere.
Els relats no tenen el nom de qui els ha escrit, això ho podreu veure a l'índex final, però us convido a no mirar-ho, perquè crec que no endevinareu si ha estat escrit per un home o per una dona, i això té molt de mèrit. Trieu el relat que us ha agradat més sense saber qui l'ha escrit, perquè de segur que en trobareu algun que us tocarà més la fibra que un altre.
A mi també m'han agradat uns més que altres, és clar. N'hi ha de tristos, d'intriga, de ciència ficció, alguns m'han fet riure i altres m'han sorprès, però tots ens faran resseguir els contorns de diferents plaers, mentre assaborim les paraules i gaudim de la rebotiga de la sabateria, o ens deixem acaronar pels pinzells de la senyora, juguem amb cordes, veiem la lluna de molt a prop o ens banyem sota els estels. 
Contraindicacions:
No és recomanable llegir-lo en llocs públics, metro, bus, sales d'espera... pot provocar reaccions involuntàriament adverses. 
Aquest és un llibre pels que volen llegir erotisme amb el sentit correcte de la paraula, però també és un llibre ple de personatges amb històries interessants i ben diverses. Ahir vaig anar a la presentació,  i sembla que hi ha força gent que, com jo, pensa que és el llibre eròtic que voldrien llegir.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No em quedaré cec si llegeixo aquestes coses?

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

Doncs mira, compartim raons per no llegir aquest tipus de literatura. Pel que dius aquest pot ser l'excepció que confirmi la regla... La meva llista està més que plena, així que el posaré a la de "probables" i poder algun dia li arribi el torn ;)

Sergi ha dit...

Ui, aquest no el llegiré, ja saps.

Però en canvi, n'hi ha un altre que ja tinc acabat...

jomateixa ha dit...

Sr. Pons, depèn del que facis mentre o després de llegir-lo :D

Bruixeta, si mai en vols llegir un d'aquest gènere, aquest és el millor.

XeXu, Aiiii... que ja tremolo... però també en tinc ganes :D

batecsdeponent ha dit...

Moltíssimes gràcies!! La primera ressenya del llibre! I la primera vegada sempre és especial :)))

Valoro molt que cada relat desperti o et faci valorar coses diferents. Independentment del gènere, per mi és important que cada relat pugui ser un petit món en ell mateix, si ho hem mig aconseguit.. bingo!

Ei! i això de llegir en llocs públics... potser les reaccions involuntàries no han de tenir consecuències adverses, sinó interessants! XDDD

una abraçada!

david

jomateixa ha dit...

Sempre és un plaer que els escriptors passin pel blog a saludar. Gràcies ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...