15 de gen. 2016

LA CONSTITUCIÓ SEGONS BENEGRE.CAT

Coneixeu benegre.cat? Heu vist el booktràiler d'aquest llibre?
S'han reescrit les constitucions. Voleu saber com ha quedat la cosa? Benegre ens ho explica amb un humor irònic i potser massa sincer i tot. "Si hem de fer camins separats, almenys procurem que tothom vagi ben calçat." Els textos estan acompanyats de les il·lustracions d'Àlex Roca, què més podem demanar?
Un llibre de plena actualitat. Reversible. Per un costat hi trobarem la constitució catalana quan esdevingui un estat, i per l'altre l'espanyola sense els catalans.
Va arribar a casa just abans de festes i el pare (el meu), va ser el primer que s'hi va enganxar. Les portades van atreure l'atenció de les meves filles i també es van fer un tip de riure. Què vol dir això, que abans que el pogués engrapar jo, ja m'havien explicat la meitat de les constitucions... "Mira que diu..." "Has de llegir això...", i bé, també vol dir que enganxa a un gran marge d'edats.

3 comentaris:

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

A casa va arribar pel tió, pel meu marit.Quin fart de riure mentre el llegia...jo el tinc en espera ;)

Anònim ha dit...

Sí, sempre em llegeixo els titulars de la web de Bé Negre, si trobo divertit el titular em llegeixo l’article, però normalment no sol ser així...

Sergi ha dit...

Mmm... amb aquest podria fer una excepció i mirar de llegir-lo per distreure'm una mica de tanta novel·la. Però per entendre'l bé s'hauria de llegir la constitució original, no?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...