21 de des. 2015

ÚLTIMES FOTOS DEL CONCURS... S'HA ACABAT!

Ara sí que s'ha acabat. (-___-)
Però no estigueu tristos, ni guardeu massa lluny el vostre àlter ego Click, perquè mai se sap...
Laura T. Marcel arriba a les seves quatre amb aquestes últimes recomanacions i ens diu:
"Diu la llegenda que una riuada va arrosegar aquesta gran pedra fins a la plaça de la Porxada i com que va quedar tant estratègicament situada va ser el púlpit des d'on es feien subhastes (o encants públics i d'aquí el nom de La Pedra de l'Encant) al mercat de productes d'agricultura i ramaderia.
És per això que com si fos també un "speak corner" per a fer recomanacions hi pujaria per a donar-vos a conèixer aquest: Entrena'l per a la vida.
Aquest llibre recull reflexions sobre com ajudar als nostres fills o alumnes per a donar-los eines i fer-ne éssers amb criteri i amb idees clares de cap on han d'anar. No és poca cosa, oi?
També és suggeridor el conèixer tota la tasca que porten a terme a La Granja, a Santa Maria de Palautordera i el seu projecte sobre Educació Emocional."
També ens ha enviat aquesta altra recomanació des del balcó de l'escola Arc Iris de Barcelona on va anar de visita. Magnífiques vistes i un luxe d'equipament pels nens i mestres que hi treballen. El llibre és Perdón Imposible de José Antonio Millán. ens diu: Es tracta d'una interessant guia per puntuar amb més consciència i així omplir també de sentit les lletres. Per a lletraferits com nosaltres pot ser una lectura imprescindible.
El pròleg comença amb aquesta significativa anècdota:
"De mis años escolares recuerdo una anécdota atribuida a Carlos V. Al emperador se le pasó a la firma una sentencia que decía así:
     Perdón imposible, que cumpla su condena.
Al monarca le ganó su magnanimidad y antes de firmarla movió la coma de sitio:
    Perdón, imposible que cumpla su condena.
    Y de ese modo, una coma cambió la suerte de algún desgraciado..."

Fanal Blau ha esperat a última hora per enviar-me les quatre fotos... aiaiai... Bé, es nota que li agrada molt l'Olga Xirinacs perquè ens convida a gaudir de la seva obra amb aquests quatre llibres: El primer, la poesia d'Óssa Major; un altre des del jardí de casa seva -que diu que també té música-, un dels llibres que li agrada més, Música de Cambra.
Una altra foto feta al Vallès Oriental, a la seva taula de cultiu, ens recomana Poesia, Narrativa, Dietaris, una bona manera de conèixer més la seva àmplia obra literària; i per últim La Taronja a Terra, què segons sembla diu la mateixa autora que és l'assumpció de la realitat vital que els anys conviden a passar. Fanal Blau ens diu que "la poesia de l'Olga sempre és companyia. Poesia, natura, terra."
La Bruixeta ens envia aquesta foto des del seu racó de llegir, sofà, manta, llibreta i ploma i el millor que ha llegit fins ara: Neu, Ossos blancs i alguns homes més valents que els altres de Mònica Batet.
Bea S. acaba amb una foto des de casa seva a St. Cugat, i ens recomana la novel·la de la foto , Lo que encontré bajo el sofá d'Eloy Moreno, però ens diu que també li van agradar moltíssim d'aquest escriptor, El bolígraf de tinta verda o el regalo.

Ara sí que ja estan totes. Sobretot, si m'he deixat algú que m'ho digui avui o demà, perquè he de fer el repartiment de números pel sorteig!!!!
Cal que recordi els premis? Va, sí.
Els premis a que cada participant optarà seran segons les fotos que enviï. 
1 Foto: Tindrà opció a guanyar un lot de llibres.
2 Fotos: Tindrà opció a guanyar el premi anterior o una Box gastronòmica, i un llibre.
3 Fotos: Tindrà opció a guanyar els premis anteriors o un lot de productes d'Olicatessen (feu clic i aneu a la seva pàgina), i un llibre.
http://www.fondamas.cat/
4 Fotos: Tindrà opció a guanyar els premis anteriors, o també una nit i esmorzar a l'Hotel Fonda Mas de Vilaller. (feu clic i aneu a la seva pàgina).

M'ho he passat molt bé amb aquest joc i ara arriba el moment de més feina per a mi, el repartiment de números (a veure si ho quadrarem). Estigueu atents perquè es publicaran el dimecres en aquest bloc i també al bloc de Calendari d'advent.

7 comentaris:

McAbeu ha dit...

El meu click ara descansa en un calaix però està a punt per sortir-ne quan li demanis, que s'ho ha passat molt bé participant. :-)

Molt bones les participacions d'aquest últim post i també totes les altres. Un gran concurs, felicitats per la part que et toca (que és molta) i moltes gràcies per haver-lo muntat.

Dimecres estarem al cas. :-))

fanal blau ha dit...

Gràcies per la paciència...;) aiaiaiai...
Gràcies també per tota la feinada que fas i que a nosaltres ens encanta i ens diverteix.
Una abraçada i...alea jacta est!

Garbí24 ha dit...

ara sort als concursants.......

Anònim ha dit...

El llibre ets "tu mateix"
que creix,
que floreix,
que es llegeix,
sigui a l'hort,
al jardí,
a la nit
o al matí
entre els pins,
ben endins,
abrigat,
somiat
i agraït.
*
Bon Nadal ben content
per a tota la gent.
*
Olga

Anònim ha dit...

Aquest sistema ja m'ha fet perdre dos respostes. És una gaita.
Olga

Anònim ha dit...

Volia dir dues, i ara ja són tres. Divertit.
Olga

jomateixa ha dit...

Olga, gràcies.
És xulíssim!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...