4 de des. 2015

LES EXTRAORDINÀRIES AVENTURES DE FRANCESC PUJOLS de Sebastià Roig i Toni Benages i Gallard

Com diu el Sebastià Roig al començament del llibre, és un fet habitual que en altres països agafin personatges reals i els barregin amb ficticis en facin històries de còmic. Aquí això encara està una mica verd però amb còmics com aquest ja anem per bon camí.
En aquest llibre s'ajunten en Sebastià Roig i en Toni Benages per crear un còmic amb un estil que el fa semblar un clàssic, encara que acaba de sortir del forn.
Podeu anar a buscar qui era en Francesc Pujols de veritat, però si compreu el llibre també en tindreu una biografia al final del llibre. En aquest còmic hi trobarem un seguit histories amb un Francesc Pujols que li agrada ficar-se, com diu el títol, en "aventures extraordinàries". Acció i misteri amanit amb bon humor. Un bon còmic amb tocs una mica estrafolaris i fantàstics, on no només ens trobarem que el protagonista és un personatge real, també n'aniran sortint altres com Antoni Gaudí 
A la part final, aquest còmic està complementat amb explicacions sobre les històries, també acompanyades d'il·lustracions, i que ens acaba d'arrodonir el llibre.
Ha estat publicat per l'editorial Males Herbes, que no havia tocat mai aquest gènere però que n'ha fet una edició molt acurada, amb un disseny elegant i atractiu.

2 comentaris:

August G. i Orri ha dit...

Un còmic amb en Pujols com a protagonista és una garantia. I si l'edició és de Males Herbes encara més.
Haurem d'aconseguir-lo a veure què tal. Gràcies per la proposta!

Oliva ha dit...

L'HI FOLLEJAT,EL TE UN FILL,AN VA SEMBLAR BO,PERO EN CALDRA FER-LI UN REPAS AN CALMA.A VOLTES HE PENSAT,QUE NO SE SI EN PUJOLS ERA AIXI,TAN TOCAT PER LA TRAMUNTANA,O SU FEIA.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...