1 d’oct. 2015

MÉS FOTOS del concurs "THE OTHER REATHERS"

Això ja acostuma a passar, ja falta menys perquè s'acabi el temps i cada cop arriben més fotos... Podeu clicar-hi a sobre i veure-les més grans.
En Garbí i el seu company de viatge ens recomanen "Viajar en livertad por Europa-30 Rutas imprescindibles en coche".

La Mireia R. s'ha amagat darrere de casa seva per llegir tranquil·la, i ens recomana El Laberinto de la Rosa de Titania Hardie.


La Teresa Roig ens ha fet una composició molt divertida des del Càmping Montagut a la Garrotxa, i ens recomana Reparar els Vius de Maylis de Kerangal.


L'Anna J. i el seu petit repeteixen, però aquest cop no des de Lleida, ens l'envien des de casa dels avis de Barcelona, una recomanació d'Enganyifes de Beatriu Cajal i Roser Calafell.

L'Ousman ens recomana Un jardín al Norte de Boris Izaguirre. Malgrat el que pugueu pensar, ens diu que està molt bé. Ha agafat un dels personatges de Temps entre costures i n'ha fet una novel·la nova.


Creativity s'asseu de vegades en una placeta que hi ha davant de casa seva a llegir i ens recomana La Maternitat d'Elna d'Assumpta Montellà. Espero que t'hagi emocionat tant com a mi.



En McAbeu diu que li agraden les novel·les històriques, sobretot quan tracten de temes relativament propers i són de lectura amena, cosa que sembla que compleix aquesta novel·la. Així que ens recomana Memòria de Sang d'Enric Calpena. I com el personatge principal és el General Prim, nascut a Reus, ha portat el seu Click a llegir a la Plaça de Prim de Reus. Com sempre, podeu veure a la foto que el petit té un llibre a la seva mida, és clar. (En McAbeu és un crack, perdoneu, però algú ho havia de dir)
La Bea S. ens diu que li ha agradat molt com està escrit aquest llibre, els seus personatges i la història que explica, Instrucciones para una ola de calor de Maggie O'Farrell. Ambientada en un estiu dels anys seixanta a Anglaterra que va fer molta calor, com el d'aquest any.

Resulta que quan la Bea S. va demanar al seu fill Tomàs A. el Click, a ell també li van agafar ganes de participar-hi, i per mi encantada, només faltaria que la mare pogués jugar amb els Clicks i ell no! i per començar ens recomana el primer llibre de la col·lecció de La Penya dels Tigres, El temple del Tro de Thomas Brezina.
En XeXu, des de Pont de Suert, ens recomana Los archivos de Salem de Robin Cook, del que també ens n'ha fet la ressenya al seu bloc. 

No sé si havia d'haver fet aquest concurs, perquè cada mes em vaig anotant títols nous i la meva llista de pendents ja fa temps que està a punt d'explotar.

RECORDO ELS PREMIS:
Es poden enviar fins a 4 fotos, així que els premis a que cada participant optarà seran segons les fotos que enviï. 
1 Foto: Tindrà opció a guanyar un lot de llibres.
2 Fotos: Tindrà opció a guanyar el premi anterior o una Box de benestar o gastronòmica (encara està per determinar), i un llibre.
3 Fotos: Tindrà opció a guanyar els premis anteriors o un lot de productes d'Olicatessen (feu clic i aneu a la seva pàgina), i un llibre.
http://www.fondamas.cat/
4 Fotos: Tindrà opció a guanyar els premis anteriors, o també una nit i esmorzar a l'Hotel Fonda Mas de Vilaller. (feu clic i aneu a la seva pàgina).




Recordeu que encara hi ha temps i en podeu enviar fins a quatre. És molt divertit viatjar amb els vostres àlter egos, però també podeu fer-vos la foto a qualsevol lloc de casa o del vostre entorn.

3 comentaris:

McAbeu ha dit...

Quin goig que fan tants clicks lectors!! :-))

Sergi ha dit...

Espero que el meu alter ego estigui llegint més que jo, perquè actualment estic en hores baixes... ploro per la meva llista de final d'any.

Garbí24 ha dit...

amb tanta foto hauràs de fer un àlbum de hofman.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...