30 d’oct. 2015

FOTOS CONCURS "THE OTHER READERS"

Això ja s'acaba, no val a badar!
Començaré per una foto compartida però que comptarà com a dos (perquè el concurs el faig jo i les regles també, hehe). Aquesta foto és de la Bea S. que ens recomana El Club de los Optimistas Incorregibles de Jean-Michel Guenassia. Ens diu que hi ha una escena on el protagonista coneix a una noia perquè xoquen quan els dos van llegint mentre caminen pel carrer. Resulta que ella ho fa sovint i diu que només per aquesta escena el llibre ja li ha valgut la pena. A la foto també hi ha la recomanació del seu fill Tomàs A. que aquest estiu s'ha enganxat a la Penya dels Tigres i en aquest cas ens recomana L'Helicòpter del Malson.
La Mireia R. ens envia una altra foto, aquest cop recomanant Quan érem feliços de Rafel Nadal.



En Garbí tenia un llarg camí abans d'arribar a la Via, així que el va acompanyar el seu petit àlter ego i La Quinta Ola de Rick Yancey.  




La Laura T. Marcel va descobrir des de Donostia, respirant l'aire del Cantàbric, què passava al vell mig del Pirineu, ens diu "tot un clàssis que val la pena llegir. Si ets de Can Fanga per saber fil per randa el que es coia a pegès i si ets de muntanya per ficar-te en la pell dels teus avanpassats i viure una mica els seus temps". Aquest cop ens recomana Pedra de Tartera de Maria Barbal.
La Isabel R., jo i més de 13.000 persones, som d'un grup de Facebook anomenat "Que cuinem avui?", us el recomano perquè a més de veure el que la gent cuina i  poder-los preguntar les receptes, també et contesten a qualsevol dubte que tinguis, és el grup amb més bon rotllo que he vist. Per això mateix dono fe que és una gran cuinera i rebostera, i avui ens recomana el llibre de cuina Cocina de siempre para disfrutar i compartir. Ja veieu que els pastissos li surten perfectes, ara berenaria...

RECORDO ELS PREMIS:
Es poden enviar fins a 4 fotos, així que els premis a que cada participant optarà seran segons les fotos que enviï. 
1 Foto: Tindrà opció a guanyar un lot de llibres.
2 Fotos: Tindrà opció a guanyar el premi anterior o una Box de benestar o gastronòmica (encara està per determinar), i un llibre.
3 Fotos: Tindrà opció a guanyar els premis anteriors o un lot de productes d'Olicatessen (feu clic i aneu a la seva pàgina), i un llibre.
http://www.fondamas.cat/
4 Fotos: Tindrà opció a guanyar els premis anteriors, o també una nit i esmorzar a l'Hotel Fonda Mas de Vilaller. (feu clic i aneu a la seva pàgina).




Recordeu que encara hi ha temps i en podeu enviar fins a quatre. És molt divertit viatjar amb els vostres àlter egos, però també podeu fer-vos la foto a qualsevol lloc de casa o del vostre entorn.
M'ho estic passant molt bé ;D

5 comentaris:

McAbeu ha dit...

Una altre molt bon recull de fotos amb click. :-D

Tu t'ho passes bé i nosaltres també, mirant les fotos dels companys i sobretot fent les nostres. Qui m'ho havia de dir a mi, que a la meva edat aniria amb un click a sobre, li faria llibres a mida i el fotografiaria llegint pels llocs... i que m'ho passaria tan bé fent-ho! :-))

Per això em sap una mica de greu que el joc s'acabi. En el meu cas, només em queda una foto per enviar-te. Ja la tinc feta i a punt. Per ser l'última li he fet llegir al click un llibre tan especial que penso que es mereix que en faci un post al XAREL-10. El publicaré demà al matí i allí trobaràs la meva quarta foto, així de pas torno a aprofitar per fer una mica de propaganda del teu concurs al meu blog que s'ho mereix de sobres.

jomateixa ha dit...

Gràcies McAbeu.
De tant en tant està bé tornar a jugar com quan érem petits, oi? Ja tinc ganes de veure'l, sempre saps com sorprendre ;D

Sergi ha dit...

M'ha fet gràcia això de la parella que es coneix caminant pel carrer mentre llegeix, perquè jo també ho faig, hehehe. És genial que tanta gent es recordi del concurs i vagi fent-se fotos amb el seu click, gràcies per empescar-te aquestes idees que ens fan jugar tant!

Bea ha dit...

Hola, a mi també m'ha agradat molt aquest concurs. Ara mateix no sé si ja he enviat les 4 fotos o només 3, però el click encara el porto a la bossa.
Tumateixa, només una cosa: posa-li la H a Elicòpter, que fa mal a la vista ;-)

jomateixa ha dit...

Gràcies per la correcció, de vegades vaig massa de pressa i en faig alguna d'aquestes.
Encara en tinc alguna que em vas enviar i l'aniré posant en els mesos següents, crec que sí que n'has enviat quatre :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...