15 de set. 2015

TRÀILER... SEGON ORIGEN!

Al Març de 2014 filmaven a Lleida escenes de la pel·lícula Segon Origen, basada en el llibre de Pedrolo Mecanoscrit del Segon Origen, i en vaig fer una mica de crònica
Si ja tenia ganes de veure la pel·lícula, ara encara més. RTVE ha estrenat el tràiler, també he trobat el que han fet en català i us el deixo perquè hi feu un cop d'ull.
Això deu voler dir que aviat podrem veure la peli, no?

7 comentaris:

McAbeu ha dit...

Jo també tinc ganes de veure-la.
Van anunciar que l'estrenarien el mes que ve al Festival de Sitges i suposo que just després ja la podrem trobar als cinemes.

Sergi ha dit...

Recordo que ens en vas parlar, sembla que el projecte arribarà a bon port. Miro el tràiler en una altra estona, a veure què tal els hi haurà quedat, perquè tota la comunitat catalana en general i l'educativa en particular se la mirarà amb lupa!

Carme Rosanas ha dit...

Jo també tinc ganes de veure-la.
I optimista com sóc, espero que la doblaran al català.
Veure Pedrolo en castellà no em fa gaire el pes, la veritat.

McAbeu ha dit...

Jo no només ho espero, CARME, sinó que hi compto. Per a mi és evident que aquesta pel·lícula s'ha d'estrenar en versió catalana. De fet recordo que quan la van anunciar es va dir que la pel·lícula es rodaria en català i en anglès ( i això vol dir que el doblatge és a l'espanyol i no al revés).
I sinó és així que no m'esperin al cinema, ja la veuré quan la facin a TV3. Ho tinc ben clar.

Anònim ha dit...

primer a veure quina nota li posen les meves ànimes bessones del filmaffinity

jomateixa ha dit...

He trobat el tràiler en català... se'm fa una mica estrany l'Alba, la seva imatge i la seva veu, però ja ens hi acostumarem.

McAbeu ha dit...

M'ha agradat veure el tràiler en català i, malgrat aquesta Alba que, tens raó, ni per la'aspecte ni per l'accent és l'Alba de Pedrolo i malgrat la presència del personatge que interpreta Sergi López que no correspon exactament a cap dels que surten a la novel·la, continuo tenint moltes ganes de veure-la. Tinc previst rellegir la novel·la un dia d'aquests i anar al cinema amb moltes ganes de passar-m'ho bé, conscient que és una adaptació però esperant trobar-hi l'esperit del llibre. A veure com anirà.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...