10 de set. 2015

EL QUE NO PODEM EVITAR.

Que us he d'explicar... Tots els que esperem els llibres que ens falten per completar la saga "Cançó de Gel i Foc" sabem que encara tardaran, que primer haurem d'esperar que la sèrie televisiva vagi fent caixa. 
I que hem de fer quan surten llibres alternatius com aquesta preqüela? Doncs llegir-lo, no? o potser hi ha algú que estigui llegint la saga i pugui resistir la temptació?

7 comentaris:

Anònim ha dit...

però està bé? i l'altra recopil·lació que va sortir, el Sangre de dragón l'has llegit?

Anònim ha dit...

Un dia també vam parlar de la col·lecció al blog: https://unmonliterari.wordpress.com/2015/07/22/la-recomanacio-de-la-setmana-canco-de-gel-i-foc/

la veritat és n'estic súper enganxada, però més a la sèrie de TV que als llibres... (per molt mal que faci dir-ho)

Sergi ha dit...

Què vols que et digui. El mateix vaig pensar amb el llibre alternatiu d'en Rothfuss i la decepció va ser tan gran...

jomateixa ha dit...

El primer que vaig pensar en tenir-lo a les mans va ser en la decepció de que parles XeXu, però així i tot el vaig agafar.
No he llegit el Sangre de Dragon de que parles Pons, no vaig estar al cas.Ja us diré què i si aquest està bé, potser hauré de llegir també l'altre... anar fent vermutets tot esperant els plats forts.

jomateixa ha dit...

Vaig a fer-hi un cop d'ull Unmonliterari.

McAbeu ha dit...

Si no ho tinc mal entès, "Sangre de dragón" és una recopilació dels capítols on surt la Daenerys trets del primer llibre de la saga i que per tant ja vam llegir allí, per això jo també el vaig deixar passar quan va sortir.
En aquest cas, sembla que es tracta d'una sèrie de contes que passen abans dels llibres i amb uns altres personatges, això m'anima a provar-ho si algun dia cau a les meves mans aquest "Cabllero de los siete reinos" però tampoc amb molt d'interès no et creguis. De moment, esperaré a veure que ens dius tu. :-)

Ah, i Molt Bona Diada, és clar!!

Jan Arimany ha dit...

A veure què tal!!!!! A mi només em queda Dansa amb dracs i m'espero fins que s'anuncii la pròxima part.
Una abraçada,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...