15 d’ag. 2015

NO ESTIC DE VACANCES

Aquest mes d'Agost m'ha sorgit molta feina, nous projectes, una mica de nervis i cansament, conseqüència: les lectures, les ressenyes, el bloc i els comptes lligats a aquest, se n'han ressentit. 
La cosa no és greu perquè molts de vosaltres esteu fora de circulació, viatjant o gaudint d'unes bones vacances, així que si faig una petita parada tampoc serà tant preocupant.
En una setmana m'hauré posat les piles, reorganitzat i tornaré a estar en marxa, així que us demano paciència... and please, stay here.

5 comentaris:

Sergi ha dit...

A mi un parell de setmanetes se m'han posat molt bé, ara el blog reprèn la dinàmica normal, veurem si dura! Que et vagi molt bé el mini descans, i evidentment que estarem per aquí!

Garbí24 ha dit...

No es pot ser arreu ja ho sabem, però tranquil·la que t'esperem i estic pendent encara d'enviar-te més feina

Anònim ha dit...

No et vull posar més pressió, però com faltis gaire ja em veig buscant un altre blog de ressenya de llibres. Sí, sóc un canvia-capes.

Jordi ha dit...

Bon vespre. Em dic Jordi i he creat un blog per donar a conèixer un llibre que espero que surti el novembre. Es dirà "L'Últim Defensa" i serà publicat per l'editorial Stonberg. Ara mateix l'intento donar a conèixer, abans no surti, a tot de blogs de lectura. Si voleu conèixer-ne l'argument i us interessa o fer-ne algun comentari, podeu entrar a
lultimdefensa.blogspot.com .
Moltes gràcies!

jomateixa ha dit...

Pons... ja veig que no hi ha compassió...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...