28 d’ag. 2015

FOTOS DEL MES... "THE OTHER READERS"

Aquí us deixo unes quantes fotos més que participen al concurs "THE OTHER READERS". Repasseu les BASES que encara sou a temps de participar i si ja ho heu fet, podeu repetir.
La Isabel R. ens recomana L'Altra de Marta Rojals tot passejant pel Pantà d'Oliana.
En Garbí ens recomana Lo que fué de ella de Gayle Forman, des de Cap Nord.



A l'Ousman li agrada llegir al jardí de la seva novia, al poble, perquè a Lleida no en té, i ens recomana La Ciutat Invisible de Emili Rosales.



En XeXu m'ha passat una crònica de lectura amb tres fotos. Ens recomana Si quan et donen per mort un dia tornes de Lluis Llort. En va llegir una estoneta al castell de Praga, i una altra estona abans d'anar a dormir i com el seu àlter ego tampoc té por a les alçades, encara va llegir-ne de tornada a casa des de Cracòvia.

La Bruixeta ens envia la seva foto feta a l'església de Sant Climent, a Taüll, i ens recomana El Secreto de Versalio de Jordi Llobregat, que casualment tinc previst comentar la propera setmana.


La Mireia R. ens recomana A Flor de Piel de Javier Moro, des d'un raconet de casa seva.

Finalment Creativity, des d'un bosquet prop de casa seva, on es llegeix molt tranquil·lament, ens recomana Ciudad sin Tiempo de Enrique Moriel.





RECORDO ELS PREMIS:
Es poden enviar fins a 4 fotos, així que els premis a que cada participant optarà seran segons les fotos que enviï. 
1 Foto: Tindrà opció a guanyar un lot de llibres.
2 Fotos: Tindrà opció a guanyar el premi anterior o una Box de benestar o gastronòmica (encara està per determinar), i un llibre.
3 Fotos: Tindrà opció a guanyar els premis anteriors o un lot de productes d'Olicatessen (feu clic i aneu a la seva pàgina), i un llibre.
http://www.fondamas.cat/
4 Fotos: Tindrà opció a guanyar els premis anteriors, o també una nit i esmorzar a l'Hotel Fonda Mas de Vilaller. (feu clic i aneu a la seva pàgina).




M'ho estic passant molt bé amb les vostres fotos i recomanacions. Recordeu que encara hi ha temps i en podeu enviar fins a quatre. És molt divertit viatjar amb els vostres àlter egos, però si no teniu pensat fer vacances, també podeu fer-vos la foto a qualsevol lloc de casa, o d'allà on visqueu.




2 comentaris:

Sergi ha dit...

Quanta competència! I que bé que queda el meu alter ego viejuno entre tots els altres tan moderns!

McAbeu ha dit...

Molt bona participació aquest mes. Això s'anima. :-))

I molt bones recomanacions. D'aquests he llegit "L'altra" i em va agradar força, a veure si en cau algun més.

Ja tinc gairebé a punt la meva pròxima foto, te l'envio en uns dies!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...