10 d’ag. 2015

BLANC COM LA NEU de Salla Simukka

Tot i que la trama d'aquesta segona entrega de la trilogia "Sóc la Lumikki" em va acabar encuriosint, he de dir que em va agradar força més el primer. Potser perquè en aquest segon la Lumikki es creu bastant fàcilment una cosa que jo no m'hauria cregut mai, per això el principi no l'he trobat tan creïble. Però suposo que encara que sigui molt llesta també és molt jove, cosa que fa que se la pugui enredar amb més facilitat. 
El cas comença de manera una mica confosa, però això provoca que la curiositat et cridi i vulguis saber per on anirà i on farà cap tot plegat. La Lumikki està de vacances, un dels motius és allunyar-se i refer-se de tot el que va passar en el primer llibre, però es veu que té atracció per als problemes i sempre acaba en mig d'algun embolic.
És una lectura ràpida, no hi ha tanta acció com en el primer, però l'autora ens deixarà conèixer una mica més a la protagonista, entrarem en els seus somnis i ens deixarà fer una ullada a una part molt íntima, que en el primer només s'insinuava.
Ara caldrà esperar la publicació de l'última part de la trilogia.

2 comentaris:

Jordi Policarp - Els llibres del celler ha dit...

No coneixia aquesta trilogia.
Gràcies per la feina impagable que fas.

Monvavi ha dit...

Completament d'acord amb tu. A mi també va agradar-me més el primer llibre.
Veurem què tal el tercer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...