9 de jul. 2015

EL SECRET DE LA BANYA EMBRUIXADA de Salvador Macip i Sebastià Roig

Avui un altre llibre del hiperactiu i polifacètic Salvador Macip, que aquest cop torna a fer tàndem amb Sebastià Roig com ja havia fet amb Ullals, encara que no us espereu un llibre similar, aquest és força més juvenil.
Uns esperits malignes són alliberats per casualitat i comencen a succeir coses estranyes. Dos fantasmes (un caçador i un gos), els han de parar els peus, però no ho faran sols. La Sil és una noia una mica especial, sempre li han agradat els fenòmens paranormals, però descobreix que a més és capaç de veure els fantasmes, i naturalment això és una sort, perquè així els podrà ajudar a parar els peus als Tikoloshes, els esperits malignes. El seu amic Pep, aficionat als videojocs i el Marc, el germà gran del Pep, també faran el que podran per ajudar-los.
L'acció se situa a Palamós, els autors ens hi deixen passejar, ens parlen del turisme, i també deixen anar alguna crítica.
Tot i que els protagonistes són adolescents, em sembla que agradarà més a un públic per sota de la edat dels protagonistes. Aventures una mica esbojarrades, humor, fantasia, un final mogudet, i potser possibilitat de noves missions d'aquest equip...?
Em sembla que és una història que també quedaria força bé en format còmic. I ara que en parlem, en Macip també està preparant alguna cosa d'aquest gènere... El tàndem Llort&Macip sembla molt suggeridor, i les il·lustracions seran de Sergi Càmara.

3 comentaris:

Salvador Macip ha dit...

Efectivament: aventures esbojarrades pel jovent! Espero que molts s'emportin la Sil i els seus amics a la platja aquest estiu... Gràcies!

Sergi ha dit...

Sí, molt bé, la banya i tal... PERÒ COM POT SER QUE JO NO SÀPIGA RES D'AQUEST CÒMIC DE MACIP I LLORT, EH!!! Aquest no me'l puc perdre de cap manera, quin parell... si el títol de l'obra els escau...

Pel que fa al títol que ens ocupa, l'has definit bé, molt esbojarrat, però ja és això, i passes una bona estona llegint-lo, encara que ja estiguis granadet.

jomateixa ha dit...

És perquè no tens facebook, perquè suposo que si en tinguessis series "amic" meu, no? :S
Com fa sempre el Macip ha deixat anar algunes imatges i pistes del que ha de venir, però aquest cop no ho ha fet al bloc, crec.
Salvador, post previ del còmic JA, hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...