12 de juny 2015

HEMINGWRITE...

Voleu ser escriptors, però a la mínima ja us heu despistat i esteu donant voltes per Internet enlloc d'estar escrivint com bojos? Doncs el Hemingwrite és la solució. Ja us podeu pensar d'on li ve el nom (aquí). 
Personalment, fa una hora que intento treballar, tinc de quatre a sis pestanyes obertes, vaig d'un lloc a l'altre i encara no he fet gairebé res. Em va fer molta gràcia quan ho vaig descobrir i vaig pensar que es mereixia un post.
És com una màquina d'escriure, però amb els avantatges dels ordinadors, i sense els inconvenients. No, no te connexió a Internet, així que el que faràs serà escriure i punt.
A més de ser super còmoda per transportar, té la pantalla preparada per poder escriure al carrer, i alhora està preparada per carregar-se amb la llum solar. Què més voleu?
He vist que també han sortit altres models, potser fins i tot més atractius. Apa doncs, a escriure sense parar.
Sí, ja ho sé, l'altre dia vaig dir que paressin d'escriure, però ja sabeu que era broma. Què faríem sense els escriptors?

5 comentaris:

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

el que em faltava!!!! hahahahaha ja no només engrandeixes la meva llista de llibres cada cop que passo per aquí, que a més ara m'ensenyes aquest tipus d'estris que son la meva perdició!!!! :)

Anònim ha dit...

i "només" per 350€! guau...

jomateixa ha dit...

Una ganga
:DD

Sergi ha dit...

Se les empesquen totes, tu. Però què hi ha d'una llibreta de sempre? Tampoc té connexió a internet i val quatre rals...

jomateixa ha dit...

Doncs mira, si que tens raó XeXu,els quaderns de sempre són la obció més econòmica. Però si després ho vols imprimir o passar a un pen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...