1 de juny 2015

AFTER la sèrie de Anna Todd

Ja vaig ressenyar el primer llibre de After, hi podeu fer un cop d'ull perquè és força interessant tot el que l'acompanya. Les editorials intenten motivar als més joves combinant els llibres tradicionals amb les noves tecnologies, tot i que naturalment es pot llegir igualment el llibre sense fer cas del demés. 
Bé doncs, com podeu veure a la foto, els quatre llibres van anar arribant a casa. Tots son força voluminosos, però us puc assegurar que a la meva filla gran no li duraven més de quatre dies. Totalment enganxada, i el pitjor és que algun llibre pot ben bé acabar en meitat d'una escena important, com en les sèries televisives, i haureu d'anar a buscar el següent sense perdre temps per continuar llegint.
Romàntiques, sensuals i sexuals. Una noia que s'enamora del noi que no li convé, però a més hi trobareu molt més. Girs i més girs, però no només amb la història d'amor i els problemes dels protagonistes, l'autora també ens fa viure els molts conflictes amb tot el que els envolta, pares, amics...
Aquesta sèrie la recomano especialment per als romàntics i romàntiques, siguin adolescents o no.

5 comentaris:

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

Ha casa també han arribat, de moment a mans de la meva filla, però no descarto acabar llegit-los jo també :)

Sergi ha dit...

Descartats sense pietat. Abans prefereixo llegir clàssics.

jomateixa ha dit...

:DD
Ho entenc perfectament.

Anònim ha dit...

Costaria trobar uns llibres més allunyats del meu gust.

Lau Rhead ha dit...

Hola! Ha rebut moltes crítiques aquesta saga: hi ha fans que la defensen i d'altres que se la carreguen sense pietat. Hauré de llegir-la per a formar-me la meva pròpia opinió, a veure si trobo el moment ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...