13 de maig 2015

UNA NOVEL·LA PULP de Damià del Clot

Em va costar una mica entrar-hi. Té un format diferent, una foscor inquietant, i un estil d'escriptura molt peculiar i original, però ja ens ho havia avisat amb el títol.
Ironia, humor, altes dosis de violència, corrupció, i també una mica de surrealisme. No es ben bé l'estil que més m'agrada, però quan m'hi vaig posar no la vaig poder deixar. La curiositat. És allò que passa quan comences una pel·lícula de por, que saps que la majoria acabaran malparats, però si no la veus acabar és molt pitjor, has de saber què els acabarà passant a tots i cadascun dels protagonistes.
Un bloc d'apartaments amb vistes magnífiques, terrat amb piscina, assassins a sou, actrius pornos, drogues, diners, corrupció, càmeres que ho veuen tot... Bé, les coses habituals que es poden trobar en un edifici a la zona alta de Barcelona.
Crec que l'autor no s'ha deixat gran cosa per repassar. La maldat humana pot tenir moltes cares i en aquest llibre les hi trobareu gairebé totes.

2 comentaris:

Sergi ha dit...

No pinta malament, però un cop més, hauré de passar. Ara encara vaig més lent a llegir que abans, que acabi la campanya ja!

jomateixa ha dit...

No dura gaire, espero que tinguis molta sort ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...