4 de maig 2015

L'ESTIU DE L'ANGLÈS de Carme Riera

Definiria aquest llibre com, la història d'un aprenentatge tràgic.
Les noves generacions han viscut amb l'anglès des de molt menuts, en canvi hi ha generacions anteriors que tenim una mancança greu en aquest idioma, tan necessari, i ens esforcem per posar-nos al dia, molts cops sense obtenir els resultats desitjats.
En els primers capítols m'he sentit força identificada amb la protagonista. El desig d'aprendre anglès, i la tria que fa per aconseguir-ho, que en principi sembla una molt bona elecció. 
Carme Riera ens fa una narració dels fets d'una manera desenfadada i divertida, cosa que fa que el llibre sigui lleuger i fàcil de llegir, com si una amiga t'estigués explicant la seva experiència. Una experiència que caldria evitar a tota costa. 
Un llibre divertit que ens conduirà per camins angoixants, i no totalment per culpa de l'idioma, fins a una meta inesperada. Encara que s'ha de reconèixer que la protagonista acabarà parlant anglès.

1 comentari:

Sergi ha dit...

N'he llegit alguns de la Carme Riera, i he de dir que no m'entusiasma. No li tanco la porta, però en cas que torni a llegir-la, em sembla que la cosa va per llarg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...