20 de maig 2015

ELS CRIMS NOSTRATS

Ja em va agradar quan vaig llegir al pròleg que va haver-hi un sorteig (estil Champions), que va unir escriptors i relats aleatòriament. Els títols, naturalment molt tradicionals de les nostres terres: Seny i rauxa; Botifarra negra; ball de bastons; Sang i fetge; Calçotada; Ç; Boletaire; La moreneta; La rosa i el llibre; La pela és la pela; Caga-tió; Bon cop de falç...
No us penseu pas que són relats massa curts, són uns relats molt complerts que deixen temps a la narrativa perquè surtin bones històries. Algunes sorprenents, algunes sanguinàries, algunes intrigants... Cada autor amb el seu estil propi adaptant-se al títol que li ha tocat ens farà gaudir d'uns crims molt nostrats. 
No us els perdeu.
Anna Maria Villalonga, Miquel Giménez, Mayte Duarte, Sebastià Bennasar, Laura Díaz-Roig, Marc Carreté, Roser Cabré-Verdiell, Marcel Pujol, Liz Castro, Sergi Marzabal, Gloria Fernández, JR. Armadàs.

5 comentaris:

Carme, quadern de mots ha dit...

Ganes de llegir-lo !!

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

Al punt de mira

jomateixa ha dit...

No he parlat de cada relat per separat perquè per poc que digués ja diria massa, però ni ha cada un que...

Sergi ha dit...

Doncs sí que me'l perdré, sí. Ja saps que no m'agrada mentir, i que quan et dic que sí a un llibre aviat cau a les meves mans. Però en aquest cas serà que no. Mira que hi ha en Marcel Pujol i tinc curiositat per saber com se'n surt en un format seriós, o en Bennasar, que estic llegint ara mateix i m'encanta. Però no, no, ja en en tinc prou.

Mayte Duarte ha dit...

Moltes mercès per les teves paraules i desitjo per la part que a mi em toca que hagis gaudit molt del primer crim documentat de la història... ara ja saps que és un homicidi! Una abraçada!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...