1 de març 2015

VERMUT LITERARI

De vegades ens sembla que a Lleida s'hi fan poques coses, però potser és que tenen poca difusió i no ens assabentem dels esdeveniments fins que ja han passat. Quasi me'l perdo, però per sort la Montse ho va posar al facebook i aquest cop hi vaig arribar a temps. 



Poesia i fotografia, novel·la negra, diccionaris extraordinaris, històries interessants, eròtica... El programa de ràdio "El club dels LLetraferits" va reunir un bon poti poti de temes. Alguns llibres ja els tenia a casa, altres me'ls vaig endur amb dedicatòria inclosa.


Un poti poti d'escriptors, editors (fotos), lectors i bloggers (fotos no ;D), que va resultar ser molt interessant. Vam passar una bona estona, vam riure, vam aprendre, i vam aconseguir una bona tertúlia que, al menys a mi, se'm va fer massa curta. 
Per fer-ho rodó, també hi va haver una estoneta de bona música amb Miquel Abella (organitzat per Minim).

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Sí que ho passeu bé a Lleida! Però què vol dir que no hi havia blogaires a les fotos? 'Que no nos embauquen', eh? A la foto s'hi veu la Kweilan (sí, bé, la Montse), i també en Babunsky, o Ferran Montardit, com ho prefereixis. I a tu, que se't veu...?

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per interessar-te pel meu llibre. Espero que el gaudeixis. Ens veiem en una propera!
Salut!

jomateixa ha dit...

Els que es veuen, aquest cop, hi eren més per parlar dels seus llibres.
Jo sóc darrere la càmera ;D

Babunski ha dit...

Com deia aquell "he venido a hablar de mi libro". Tpt i que vaig aprofitar l'avinentesa per fotre cullerada sobre el meu bloc.

Mar ha dit...

Muchas gracias por tus palabras y por la difusión del encuentro. Es todo un lujo, y una ayuda, que nos hayas mencionado en tu blog, tu rincón particular.

Esperamos que disfrutaras, y del mismo modo, volver a coincidir en próximos encuentros,que son una prolongación de nuestro humilde programa El Club dels Lletraferits.



Mar Lamas
El club dels Lletraferits.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...