24 de març 2015

THE OTHERS...

La padrina anava a Lleida i em va preguntar què volia que em comprés de regal. Vull un "Click", vaig dir-li. Quan va ser a la botiga, va demanar un "Chrysler". El botiguer va riure, "senyora, això és un cotxe, vostè deu voler un Click". El meu primer "Click". 
Vaig acabar tenint-ne uns quants, i després va seguir augmentant la col·lecció el meu germà. Sempre m'han agradat, així que també vaig seguir comprant-ne a les meves filles. Encara que siguin dues nenes, tenim de tot. Indis i pistolers, fades i princeses, banyistes, una llanxa amb motor, pirates del Carib, sirenes, metges, animals de tota mena, cases, vehicles, bicicletes... Tenim dels primers, quan els peus i les mans no eren independents, quan les "Clicks" femella encara no tenien formes femenines, quan els cabells sempre tenien el mateix pentinat, i dels moderns, cada cop amb més i més detalls... Hem anat a veure Clickània, les meves filles han fet còmics amb fotos de Clicks, per treballs de l'escola....
Per què us explico tot això? Doncs perquè a més del bloc, tinc twitter, Instagram, facebook... però no poso mai fotos on surti jo. Fa poc, unes amigues em comentaven que només poso fotos de llibres o de menjar, o de llibres i menjar. No és ben bé així, però una mica de raó sí que tenen. És perquè totes aquestes rets socials les tinc pel bloc, no en tinc cap de personal. I elles insistint, "Però el bloc és teu, no et saps fer selfies?". Doncs bé, mig en broma vaig deixar sortir una altra JOMATEIXA de l'armari i vaig penjar la meva primera Stick Selfie (vegeu al final de l'escrit). A partir d'ara "Ella" també sortirà en algunes fotos (i així també podré seguir jugant amb Clicks... ;D ).
Parlant de jugar... Aquest any encara no hem jugat a res! Teniu "Clicks" vosaltres? Segur que sí, o els vostres fills, o els vostres nebots, o els dels vostres amics... Doncs aneu buscant el que s'assembli més a vosaltres, el vostre "mini clon", perquè d'aquí uns dies començarem un megajoc!
Ah! us deixo la meva primera Stick Selfie!! #theotherme

6 comentaris:

Isabel R ha dit...

Se m’ha ficat la pell de gallina, com potser ja saps a mi m’agraden moltíssim els playmobils i als meus fills sempre en hi comprava en tenien una grandíssima col•lecció , i dic en tenien perquè per desgracia quant es va ficar foc a casa (a les engolfes ) es van cremar tots (encara ens fa mal quant hi pensem) ENS VA DOLDRE TANT !!!! N’ estàvem molt orgullosos i en un no res van desaparèixer .

Sergi ha dit...

Quina en deus portar de cap... de moment et diré que... et maquilles massa. Almenys el teu alter ego click.

M'ha fet gràcia que gairebé tots els llibres que ensenya la mini-Jomateixa els tinc, hehehe.

A casa el dels playmobil era mon germà, i jo era de tente. Però també hi jugava, es clar. A casa els pares n'hi ha un munt, però jo en tinc un que vaig comprar a una fira de clicks que vaig visitar, una senyoreta victoriana!! Em serveix? No s'assembla gaire a mi, però és molt xulo. I a que no endevines on la tinc? Doncs allà amb els llibres, és clar.

Anònim ha dit...

Tots els clicks que tenia eren del vaixell pirata. Però junt amb les altres joguines de la meva infància les vam acabar donant

jomateixa ha dit...

Isabel, quina llàstima, pots venir a casa i agafes la que vulguis pel joc. Cap problema.

XeXu, no he pogut fer massa cosa amb el maquillatge. La roba que porta tampoc és el que acostumo a portar, però espera quan, a l'estiu, em vegis amb biquini ;D
No vull preguntar-te que et va fer comprar una victoriana, jo també en tinc, i les faldilles es treuen i a sota li queden unes altres estretes com de vestit de nit. Suposo que no s'assembla massa a tu, hauries de trobar-ne un altre, però si no... Hauré de pensar-me si s'accepta "senyoreta victoriana" com el teu alter ego...

Salvador Macip ha dit...

Ui, jo també en tenia un munt, però a l'hereu no li interessen gaire i no h epougt actualitzar la meva col·lecció. No en recordo cap calb, amb ulleres i perilla, n'hauria de tunejar un! :)

Per cert, m'agrada que la teva alter ego hagi escollit el "racó Macip" per retratar-se :)

www.3wae.com ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...