13 de març 2015

L'ESCLAT de James Dashner

Si no heu llegit els tres anteriors, no continueu llegint, perquè possiblement se m'escapi algun spoiler.
Tot i que el començament del llibre està situat uns minuts abans que el protagonista entri al cub, aquest llibre podria ser del tot independent, ja que no és la continuació dels altres, és una preqüela. 
Amb El Corredor del Laberint, Les Proves i Remei Mortal, hem viscut uns esdeveniments que van passar després que les erupcions solars provoquessin la destrucció, o si més no la degradació, de bona part del planeta. En aquest últim, l'autor ens explicarà com va començar tot, per què han de trobar un remei per la terrible malaltia que afecta el cervell de les persones, i què o qui la va iniciar.
Ens trobarem uns protagonistes nous, ja que està situada anys abans. Això se'ns farà una mica estrany, després de tant temps compartint penúries amb els altres. Però no us penseu que l'acció és més descansada, ni pensar-ho. Les erupcions solars han provocat la mort de gran part de la població del planeta. Els supervivents s'hauran d'enfrontar a les altes temperatures, a les inundacions provocades pel desglaç, a la falta d'aliments i finalment a la terrible malaltia. Un virus que va mutant i ningú pot controlar. Una malaltia que afecta al cervell de les persones, les deshumanitza i les fa més perilloses que qualsevol altra de les moltes preocupacions que ja tenen els supervivents.
Per sortir-se'n hauran de lluitar entre ells i, a part d'intentar esquivar la malaltia, hauran de defensar-se dels que ja estan infectats. A estones patireu, a estones us esgarrifareu, a estones us entristireu... És el preu final per saber com va començar tot.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Per si de cas no he llegit res del teu post, tot just he acabat el segon. La setmana vinent no l’altra publico la review

jomateixa ha dit...

A veure, a veure... segur que les proes et van deixar menys esgotat que a mi. Aquests llibres em fan patir massa!

Clar's4 ha dit...

Hola!! Tinc un loc de literatura juvenil i m'encantaria posar-me en contacte amb l'autor d'aquest bloc ( no he trobat cap adreça de correu, com ho puc fer?)

http://flyingwithbooks4.blogspot.com.es/
Per qualsevol cosa envieu correu a : clars4.reader@gmail.com

Jordi Policarp - Els llibres del celler ha dit...

Una saga que apunta bones maneres pel que dieu. Me la miraré. :-)

Olga Xirinacs ha dit...

Bon exercici de síntesi és cada resum d'una història. I amb mèrit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...