11 de març 2015

EL REMEI MORTAL de James Dashner

EL CORREDOR DEL LABERINT 3. Les mentides s'han acabat.
El corredor del laberint, Les proves, i aquest és el tercer i el que realment tanca. Hi ha un quart llibre, L'Esclat, que és una preqüela i on ens explicarà com el món es va ficar en aquest embolic.
Sí, les mentides s'han acabat, les proves s'han acabat, però també s'ha acabat la confiança. En realitat ja fa molt que no sabem què ens podem creure, ni en qui podem confiar. 
Encara que en aquest llibre, els protagonistes no estan exposats a superar batalles constantment, l'acció tampoc decau massa. Comença més tranquil, encara que sense deixar l'angoixa, i continua amb un bon nivell d'acció, com els anteriors. El món se n'està anant a norris i cada cop hi ha més infectats. El remei que se suposa que havien d'aconseguir gràcies a ells, sembla ser una utopia i tot que van aconseguint respostes, seguir endavant és força confús i complicat.
Seguirem tenint lluita, pèrdues... Els dolents fan el que fan perquè hi creuen, i els bons tampoc són tant bons. Però tot això és normal quan el virus que volen combatre, és un virus que afecta el cervell. 
Són uns llibres recomanables, però llegint tots dos seguits he tingut massa batalla i tot. En els últims capítols han hagut de lluitar de valent i he acabat esgotada. 
I encara en falta un... El perquè de tot plegat. L'Esclat.

2 comentaris:

Lau Rhead ha dit...

Ja veig que has fet una bona marató de James Dashner ;) Tinc ganes de llegir-los tot i que segurament faré descans entre llibre i llibre de la saga perquè jo també puc acabar esgotada ;) Un petó!

Anònim ha dit...

a mi el que m'ha esgotat es la innocència d'en Thomas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...