26 de març 2015

CONCURS: THE OTHER READERS

Com deia en un post anterior, aquest any encara no hem jugat a res. També vaig avançar-vos que us caldria un "Click". (Si us plau, no el prengueu a cap nen. Si els ho demaneu bé, segur que us hi deixaran jugar una estona).


BASES.
  • Fer-se una foto amb el vostre "Clon Click" (el Click que s'assembli més a vosaltres), i un llibre que vulgueu recomanar (que pot ser mini i portar-lo el Click, o ser de mida real).
  • Podeu fer-la on vulgueu. A París, a La Toscana, al Guggenheim, a Lleida, a Nova York, a la platja, a la muntanya, al vostre poble, al vostre jardí, a la banyera, a la teulada, a dins la nevera... 
  • Podeu enviar-ne un màxim de quatre per participant. (Cada foto participarà en un premi...)
  • Cada participant només pot enviar-ne una d'un mateix lloc (no es pot enviar una foto des de cada pis de la Torre Eiffel), però sí que participants diferents poden enviar fotos del mateix lloc.
  • Les fotos s'han d'enviar a: tumateix.llibres@gmail.com explicant una mica on sou i quin llibre recomaneu.
  • Teniu temps fins al 20 de Desembre
  • Només enviaré els premis a la península i Les Balears (ho sento però la duana està molt carregada). Podeu participar visqueu on visqueu d'arreu del món, però l'adreça de rebuda de premis ha d'estar dins dels límits.
Serrallo, Tarragona.
Un cop al mes aniré publicant les fotos que em vagin arribant. Si no en tinc cap, també faré un post recordatori perquè no us n'oblideu. No cal que correu, teniu tot l'any, però tampoc cal que espereu a última hora, que després s'amuntegaran. Al lateral del bloc hi haurà un enllaç al concurs perquè pugueu anar mirant les fotos que vagi penjant.
Si teniu dubtes o creieu que m'he deixat alguna cosa, m'ho feu saber i ho intentaré arreglar.
El Premi... Doncs n'hi haurà més d'un, n'hi haurà quatre! No hi poden faltar llibres, és clar, però com jo també tinc tot l'any per buscar quins altres premis hi pot haver, ja miraré que n'hi hagi que siguin alguna cosa diferent i espectacular (o només diferent). Aniré informant-ne.

*No, els de Playmobil no em paguen publicitat. Encara que si els ve de gust fer-ho, ja saben on trobar-me :D

15 comentaris:

Sergi ha dit...

Fins el desembreeee!!! Això és tot l'any! Això vol dir que no trincarem llibres gratis fins llavors? Tan bé com m'anaven els teus premis per engruixir la meva biblioteca (que ja he aconseguit baixar només a 70 pendents). Doncs bé, com que tenim tant temps, en algun moment de l'any passaré per casa els meus pares (que està a 5 minuts de la meva), i buscaré algun click que se m'assembli, ja que la meva victoriana no et fa el pes. També tinc una negreta feta imant penjada de la nevara, no val? Mira que ets exigent...

jomateixa ha dit...

Nooooo!
també faré algun altre concurset, però aquest es mereixia més temps, perquè així els llocs de les fotos seran més variats.

McAbeu ha dit...

Em sembla que no tinc cap click a mà i, si en puc aconseguir un, estic segur que no serà un clon meu. Malgrat tot, com que ens dones temps de sobres, ho intentaré.

Ara bé, en cas de fracàs en la recerca, valdria algun altre ninotet?. Estic pensant en un que fa molt de temps ja vaig fer sortir al meu blog (http://xarel-10.blogspot.com/2009/06/enigmes-de-la-vida-6-teoria-de-la.html). No és que s'assembli gens a mi, però almenys aquest si que el tinc a l'abast. ;-)

jomateixa ha dit...

Bé, ja veig que hauré de ser flexible.
Si no hi ha més remei, te'l donaré com a bo.

Bea ha dit...

Que bé!!! Un altre concurs!!! Ja sé quin és el primer llibre que recomanaré. Ara he de buscar el clic...
Tu ves recordant-nos el concurs, perquè això de que ens donis tant de temps farà que se m'oblidi.
Gràcies

Sergi ha dit...

Acabo de veure que el meu click no és una senyoreta victoriana, és una pubilla! Les altres vegades que he escrit no la tenia davant i no la recordava bé. Però ara la miro i és una pubilla amb xarxa al cap, la seva faldilla i el seu para-sol! Tampoc val?

jomateixa ha dit...

"Aceptamos pulpo como animal doméstico"
Després de parlar-ne tant, tinc tantes ganes de veure-la que te la dono per bona.

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

Acabo de robar... ejemm demanar-li a la meva neboda un clic d'una senyora amb un gos. Ja està preparat per venir amb mi a Viena ;)

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

per cert... imagino que el llibre també serveix en format electrònic, oi? és que per viatjar és el que faig servir ;)

jomateixa ha dit...

Sí Bruixeta, pot ser de qualsevol manera, l'important és que hi hagi una recomanació.

Anònim ha dit...

et podria dir que si, que segur que participo, però on nassos trobo un clic ara? Potser quan sàpiga exactament en què consisteixen els premis...

jomateixa ha dit...

Al bloc d'en Mc tothom hi participa sense demanar res a canvi, per què aquí no...? (GXGRRRRRSS)
D'acord, el premi seran llibres... vacances... teca... Segur, segur que NO serà, com vaig veure l'altre dia a la tele, "molts quilos d'all-i-oli" ;D

Anònim ha dit...

Quin iniciativa més divertida!! En breus rebràs la meva foto! :P

Assumpta ha dit...

"Al bloc d'en Mc tothom hi participa sense demanar res a canvi, per què aquí no...? (GXGRRRRRSS)"

M'has fet riure de bona gana!! Ets molt maca i tens tota la raó ;-))

No havia vist aquest joc en concret... però jo tinc 53 anys! no he tingut la sort de tenir fills i, per tant, no tinc néts! No tinc cap click i... no voldràs que me'n compri, oi? Si no tinc calers! :-(( Sóc la blogaire econòmicament més patètica de la catosfera... snif... què faig? No tinc cap ninotet! :-((

jomateixa ha dit...

M'agradaria poder-vos enviar un Click a cada un perquè m'ho passo molt bé rebent les vostres fotos, però les meves filles em matarien ;D
Assumpta, segur que algun nen te'n deixaria un alguna estoneta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...