3 de febr. 2015

ANY DE LES BIBLIOTEQUES

Coincidint amb el centenari de la creació de la Xarxa de Biblioteques Populars de la Mancomunitat de Catalunya, el govern ha declarat el 2015 ANY DE LES BIBLIOTEQUES.
Segons el mapa de lectura pública, es veu que el 93% de la població té un servei bibliotecari al seu propi municipi. (Altra cosa és quina és la qualitat d'aquest servei). Però segur que molts de vosaltres feu us d'alguna biblioteca o en el meu cas també bibliobús, i n'esteu molt contents.
Tot i que a molts ens agrada viure envoltats de llibres, s'ha de reconèixer que llegir tot el que voldríem pot resultar força car. Aquí és on les biblioteques fan possible que les nostres possibilitats lectores siguin infinites. I això és només una part del servei que ens poden arribar a oferir, és clar. Així que us convido a fer-ne molt i molt us.
Durant aquest any, si sabeu d'alguna activitat especial que facin a la vostra biblioteca o a qualsevol altra podeu clicar la imatge d'aquest post, que posaré en un lateral del bloc, i escriure-ho als comentaris. 
És possible que jo vagi fent altres posts parlant d'algun esdeveniment, que aniré enllaçant també a la imatge i així ho podeu anar consultant, per si hi ha alguna activitat que us interessi. 
De moment m'han passat notícia d'un premi: Novel·la curta CELLER DE LLETRES. Una convocatòria del certamen literari organitzada per la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya.

Bon ANY DE LES BIBLIOTEQUES!

4 comentaris:

Sergi ha dit...

No fumo ni prenc drogues, surto poc i no vaig a llocs cars. Estalvio sempre una miqueta i quan he de comprar coses miro els millors preus. Només tinc la mà foradada en llibres, en compro més dels que puc llegir. A les biblioteques els llibres s'han de tornar, on s'és vist això? Bah!

McAbeu ha dit...

Les biblioteques fan un molt bon servei. Jo sóc "client" assidu de la del meu poble. Actualment i de fa alguns anys, una bona part de les meves lectures en paper surten d'allí.

Pel que fa a les activitats, sé que en fan sovint (lectures de contes, trobades amb autors...) estaré al cas i si m'assabento que se n'organitza alguna amb motiu d'aquest any especial t'ho vindré a dir.

Anònim ha dit...

Jo era molt assidu a la biblioteca fins que va arribar el futur, es a dir, el llibre electrònic. Segur que hi ha alguna bibliotecària que encara hem deu trobar a faltar...

rits ha dit...

Jo tb en sóc clienta! i m'encanta. S'ha fet molt bona feina.

I a més de llibres, també consumeixo dvd. Darrerament, més que llibres i tot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...