21 de gen. 2015

COOLTURETA

Un dels no propòsits d'aquest any és comentar més còmics i novel·la gràfica. He afegit dues llengüetes més al lateral del bloc: CÒMIC i NOVEL·LA GRÀFICA. Durant aquests anys de bloc, ja n'hi havia comentat alguns, però pocs.
El primer d'aquest any, el vaig veure a la taula de recomanats del Bibliobús i em cridà l'atenció. Per fer-ne una sinopsis curteta se m'ha acudit triar una frase de l'interior: "Quan dues persones es comencen a conèixer, un tendeix a parlar de si mateix explicant com li agradaria ser."
Però s'ha de vigilar amb el que un desitja, per què potser finalment no és el que més ens convé.
Tot i que té unes 126 pàgines el podríem llegir en una estoneta. Encara que recordeu que per alguna cosa hi ha les il·lustracions! Que ens diuen tantes coses com el text. Així que gaudiu de la història i no us perdeu els molts detalls que sempre ens ofereixen les novel·les gràfiques.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

tinc el facebook ple de retalls de la moderna de poble aquesta i la veritat no em fa massa el pes

Sergi ha dit...

És un bon no-propòsit, sé que es fan molt bones obres d'aquest estil, fins i tot hi ha editorials que s'hi dediquen exclusivament. Però no m'acaba d'atreure. L'últim que vaig llegir faràgairebé 5 anys i me'l van regalar...

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

Jo sóc incapaç de llegir una novel·la gràfica, però a casa en tinc una bona col·lecciò del meu marit que és un gran fan d'aquests genera. L'hi ensenyaré a veure que en pensa

Consol ha dit...

El còmic que comentes està molt bé. La il·lustració és molt expressiva i el relat sap descriure molt bé situacions quotidianes. En realitat crec que parla d'identitats i de maduració personal.
De novel·les il·lustrades n'hi ha de molt tipus, i com passa amb qualsevol llibre, no a tothom li ha d'agradar el mateix.

Gemma Sara ha dit...

Em vaig llegir la moderna de poble (ara no recordo si el títol era aquest) i em va agradar, tot i retratava les noies de 20 a 30 més aviat, crec que també em pot agradar...

Jordi Policarp - Els llibres del celler ha dit...

Un tipus de novel·la que encara no m'hi he posat mai. Potser faré un pensament. :-)

maria ha dit...

Me l'apunto.^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...